Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 1 hónap múlva Londonba költözü...

1 hónap múlva Londonba költözünk, lenne pár dolog amiben segitenétek?

Figyelt kérdés

A férjem március óta van kint,tervezett kimenetelünk van.

Van munkája,minden ami kell,rám most kezdenek rám jönni a parák.

3 kiskorú gyermekünk van,ők is tudják hogy megyünk.

Sok dologban kérdőjel van bennem,elöszőr ismerősöknél fogunk lakni pl ezt hogy fogom birni.

A gyerekek az iskolát,az új környezetet.

Rengetegszer voltam kint,félek attól hogy “befogadnak e” az angolok akik ugye 90% ban nem angolok.

Ez normális dolog hogy a cél előtt kakil be az ember?

2018. jún. 16. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális, én is be vagyok tojva :D július elején megyek ki, nekem a munka az első 5 hónapra fixen megvan (szállás is). de ami utána jön, az egy hatalmas homály. lakást kell keresnem majd barátommal (távkapcsolatban vagyunk perpill) és munkát, és nagyon félek, hogy nem fog sikerülni és haza kell majd jönnöm a barátom nélkül (ő nem magyar, nem tudna itt semmire jutni).
2018. jún. 16. 20:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor ezek szerint nem egyedi az esetem:)

Mi is távkapcsolatban vagyunk,de ez borzalmas :(

2018. jún. 16. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fogom azt írni hogy könnyű, de kifizetődő. Az első 2 év volt húzós de az utóbbi 5 isteni. A családot össze kovácsolja az biztos mert egy ideig csak egymásra számíthattok. A gyerekeknek egyszerű lesz főleg ha kicsik, miattuk nem kell aggódni. Az oktatás sokkal gyerek barátibb a gyerekek befogadóak. Sok a bevándorló úgyhogy nem sokan fognak lenézni azért mert nem vagytok angolok. Veszíteni való nincs, ha nem tetszik akkor vissza lehet jönni. Látogatni bármikor lehet, ki lehet fogni olcsó jegyeket. Sok sikert nektek!
2018. jún. 18. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!