A kersztény felekezetek kapnak valami pénzt a hívek után?
Figyelt kérdés
Otthagytam a kereszténységet, és ateista lettem. A hivatalos kilépés nem érdekel, majd törölnek, ha akarnak.
Viszont eszembe jutott, hogy esetleg kapnak a hívek után pénzt. Ha ez igaz, akkor lehet ki kellene onnan iratkozni hivatalosan is, mert nem tetszene, ha utánam vennének fel támogatást.
2020. okt. 13. 12:44
11/13 anonim válasza:
Nem igaz, amit írsz. Egy főre vetítve a katolikusok kapják a legkevesebb pénzt, a hitgyuli pedig a legtöbbet. Ezzel szemben a katolikusok tartják fenn a legtöbb szociális, oktatási intézményt. Keress rá neten, volt róla cikk is. Hülyeséget meg nem kéne írnod, csak a rosszindulat árad belőled.
12/13 anonim válasza:
Igen, én is tanúja vagyok, hogy a katolikus papok is nagyon szegényen élnek, a templomainkat a romlás fenyegeti, nincs pénz még fűtésre sem. Itt Kecskeméten a reformátusok dőzsőlnek hihetetlen pénzekből és úgy látom az erős fideszes polgármester is a sok pénzt erre tereli. Nem tudjátok milyen gennyes dolog folyik ebben a városban. A városi világítást is Orbán veje csinálta. A teljes városközpont az ő kezükben van, minden a birtokukban van.
13/13 anonim válasza:
Hiszen Orbán is református, gondolom ezért "haza" ad pénzt. Egyébként ahogy írta másik hozzászóló, tényleg a katolikusok kapják a legkevesebbet. Néha van pár pályázat, amiből részesülhetnek, aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!