Vallásosak! Szerintetek Isten nem egoista? Ha nem hiszünk Benne, akkor a Pokolra jutunk. De ha ez nem számít, akkor az ateistáknál ez olyan mintha hit volna. Vagy csak a gonoszok jutnak a Pokolra, mint pl. Hitler?
Egoista vagyok
Én vagyok isten.
Tehát isten egoista.
Ugye a Mennybe küldesz engemet? =)
mikor jössz vissza Jézussal együtt?
Egy Miskin herceg, vagy egy Bulgakov-féle krisztus valószínűleg előbb-utóbb bebizonyítaná, hogy te is "jó ember" vagy, majd a mennybe küldene.
Egy szakadártól viszont hiába vársz ilyet. Küldd oda magad!
Ha nem hiszel a jóságban, akkor már pokolban élsz, nem oda kerülsz, hanem már rég ott vagy. Ez miért egoizmus?
Az ateizmus egy vallás. Ez közhely. Nem értem mit szeretnél ezzel.
Csak a negatív polaritást gyakorlóak teremtenek maguknak poklot. Ez miért egoizmus?
Minden létforma ami volt és lesz, végig megy a fejlődés lépcsőjén, majd mindenki a menyországban végzi, mint annak szerves része. A menyország maga a végtelen számú tudatnak egysége. Ez isten is. Maga a mindenség.
Ez miért egoizmus? Ingyen, szeretetből végtelen tökéletességet adni a fejlődés idejére és azon túl is mindennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!