Miért megy ennyire az idő?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves vagyok! Tavaly 19 évesen jártam hit gyülibe ahol teljesen át mosták az agyam , meg szeditettek, úgy hogy pszihiaterhez kellet fordulnom! Azóta érzem hogy rohan az idő, egyet pislogok már eltelt egy nap, teljesen össze vagyok zavarodva! Ez normális hogy ilyen fiatalon így érzem az idő múlását ?2020. szept. 24. 21:56
1/2 anonim válasza:
Bizonyos események ezt kiválthatják. A te esetedben feltehetően az, hogy most már időpocsékolásnak érzed azt a korszakot, amit a hitgyüliben töltöttél.
2/2 anonim válasza:
Ezt okozza ha beszippant egy egyház, valláskárosult leszel. Az idő múlását mindannyian máshogy érzékeljük, tudtommal vannak ezzel foglalkozó szakemberek és rehab csoportok akik veled egy cipőben járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!