Mit válaszoljak annak aki azt vágja nekem vissza, hogy miért hiszek Istenben? Miért nem inkább a Mikulásban? Vagy akár a fogtündérben...
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 17:58
2/41 anonim válasza:
Nem kell rá válaszolni. Mindenki abban hisz, amiben akar. Aki ilyen alap dolgot nem képes felfogni, tolerálni, annak hiába mondasz bármit. De te se akarj meggyőzni másokat, te is fogadd el, ha vki nem hisz.
3/41 A kérdező kommentje:
Oké. Na és vallásosak? Ti miket szoktatok visszaválaszolni? Mert csak úgy írom, hogy Isten létezése esélyesebb, mint a Miki...
2020. szept. 8. 18:04
4/41 anonim válasza:
"Mert csak úgy írom, hogy Isten létezése esélyesebb, mint a Miki..."
Miért lenne esélyesebb?
5/41 A kérdező kommentje:
Nézz utána. Ne offolj.
2020. szept. 8. 18:06
6/41 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen vitákba belemenni. Vallásos vagyok, de nem hittérítő.
7/41 Dongaben válasza:
Az, hogy miben hiszel, az teljesen magánügy. Ehhez senkinek, semmi köze! Ha terjesztenéd a hited, az más kérdés...
8/41 A kérdező kommentje:
És ha élőben megkérdez egy nem hívő engemet? A Mikulást az emberek "találták ki" akkor az istent is... :/
2020. szept. 8. 18:29
9/41 Shai-Hulud válasza:
10/41 anonim válasza:
""Mert csak úgy írom, hogy Isten létezése esélyesebb, mint a Miki...""
Miért lenne esélyesebb? Semmiféle bizonyíték nincs rá! Ha te tudsz ilyet, akkor azt írd le.
Amíg nem bizonyítasz, addig ugyanúgy emberek által kitalált valami isten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!