Miért nem lehet a Biblia a bizonyíték Jézus életére? És az evangéliumok miért nem lehet bizonyíték?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 07:08
21/32 anonim válasza:
ha a sátán mindenre képes, akkor képes legyőzni istent is, így jobb a sátán mellett állni
ennyi
22/32 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy majdnem mindenre képes a Sátán. Ezt a szót elfelejtettem írni. De minek álsz a Sátán mellé, mintha számodra nem létezne? :DDDDD
2020. szept. 1. 12:28
23/32 Mansour válasza:
Te most komolyan azt gondolod, hogy ha valaki elfogad egy tudományos tényt, az a Sátán mellé áll? De akkor lehet, hogy minden tudományos ténnyel kapcsolatban ezt kellene feltételezned. És akkor a tudomány eredményeit sem szabadna használnunk. Igazából van benne valami... A világ legsúlyosabb problémái megszűnnének. Ha nem lenne ipar, nagyüzemi mezőgazdaság és közlekedés, akkor megszűnne a környezetszennyezés és az erőforrások kizsákmányolása. Ha nem lenne orvostudomány, megszűnne a túlnépesedés. Ha nem lenne internet, nem lenne az emberek feje teletömve mindenféle ostobasággal. Tulajdonképpen nekem kifejezetten tetszik a gondolat... A tudomány igenis sátáni!
24/32 A kérdező kommentje:
Áldjon meg az Isten.
2020. szept. 1. 12:59
26/32 A kérdező kommentje:
látásra!
2020. szept. 1. 13:20
27/32 Anahystor válasza:
Kedves Kérdező!
Ezért az elmés érvelésért amit itt előadtál a hit védelmében, érdemes volt kiírnod a kérdést.
Nagyszerűen demonstrálod az ostoba fanatikus hívő arcehotípusát.
Köszönet érte, ha későbbiekben szükség lesz példára valahol, elég lesz csak belinkelni ezt a kérdést.
28/32 A kérdező kommentje:
Látom a szarkazmust nálad, kedves utolsó! Találkozunk a Pokolban!
2020. szept. 1. 13:31
30/32 anonim válasza:
Szerintem te is ateista vagy és csak épp jól szórakozol. Hát, ez legyen a legnagyobb mulatságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!