Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanui hozták magukkal...

Jehova Tanui hozták magukkal Russel az alitó tanait?

Figyelt kérdés
Állitólag nem ismerik el russelt a nagy hittanitójuknak mert sokszor gondolta magáról hogy ő Nostradamus,(sokat jósolt)ezért kitagadták,a kérdés az hogy a tanait megtartották-e én ugy vélem hogy igen.
2020. aug. 6. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nutellásat kérek! 😀

(Úgy tudom a tanok részben megmaradtak)

2020. aug. 7. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem a lekváros finomabb.

De jöhet túros is

(a legtöbb erkölcsi elv maradt, azon nem lehet változtatni)

Néhány olyan változás történt, amiről felismerték, hogy nem Bibliai tanitás.

A próféciák beteljesedésének voltak még nem érthető részei.

2020. aug. 7. 00:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, túl vagyunk a világ végén is, csak valahogy nem sikerült észrevennünk.
2020. aug. 7. 06:25
 14/15 A kérdező kommentje:

9-es az alábbi vadbaromságot,honnét szedted? :-o

Hasonló látomásotok volt mint a mormonoknak? Ők is hasonló baromságot találtak ki,és ime megszületett a mormonok könyve.

"Jézus megnézte az embereket mivel foglalkoznak. Akkor nem hivták igy a Tanúkat. A sok "keresztény" közül észrevett egy csoportot, akik komolyan elkezdtek foglalkozni a Biblia kutatásával, és értelmezésével.

Mivel látta, hogy hűségesek akarnak lenni az irásokhoz, és nem megalkudni, Rájuk bizta azt a feladatot, hogy kezdjék el az öt szüzként a feladat végzését, mert a másik Őt szűz alszik."

2020. aug. 7. 07:15
 15/15 A kérdező kommentje:
13-as állitólag már 5ször volt világvége náluk!
2020. aug. 7. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!