Magyarországon is van Jehova Tanui egyház áldozatainak emléknapja? Hol és mikor szokták tartani?
68
Sokan haltak bele. Normális hogy jár minden ember kórházba. Én, sebészként az időm 80 százalékat ott is töltöm. Miért ne járna egy tanú kórházba?
Nagyon okosnak hiszed magad, kérdező. Egy borzasztó nagy zseni lehetsz, mindenttudó tökéletes teremtmény, aki mindenek felett áll... Gratula
69- ne rágj be ennyire 😂 teljesen igazad van, de tudod nem illik fogyatékosokat kicsúfolni. 😂
Egyik kommentben azt irja hogy aki csak teheti elkerüli a kórházat,meg mekkora fertő, most meg orvos?
Ráadásul azt irja sebész... Pont sebész, műtét közben ha valaki túlságosan sok vért veszt, ő meg csak ott áll hogy "én ugyan nem adok neki, nekem tiltja a vallásom az ilyesmit" vagy nem tudom elképzelni, hogy ez élesben hogy mehet. Nem tudom milyen kórház az ahol ilyenek dolgoznak de remélem sose fogok oda kerülni. Kiderülne hogy ateista vagyok hagynának meghalni....de ha állatorvos is.. Még a kutyámhoz is különb embert hívnék.
---de tudod nem illik fogyatékosokat kicsúfolni.---
Itt senki nem csufolt ki téged ugy tudom!
---Nem tudom milyen kórház az ahol ilyenek dolgoznak de remélem sose fogok oda kerülni.---
gáz korház lehet! eltudom képzelni kis pupós,kopaszodó,sárgás köpenybe megjelenne hogy megvizsgál!
---Úgy őszintén titeket ki a tököm fizet amikor városokba naphosszat ott álltok a kis újságos standotokkal az igét hirdetve?---
a hivek adják össze,meg amcsiból a lapkiadó honorálja ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!