Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények! Miért csináltok...

Keresztények! Miért csináltok ingyen reklámot a Budapest Pride-nak?

Figyelt kérdés

Az emberek 90%-a nem érintett. Sokunk csak utólag tudná meg a hírekből, hogy egyáltalán megtörtént a felvonulás. Aki csak rádiót hallgat, az még a polgárpukkasztó résztvevők képeiről is lemaradna.

Mivel nincsen meleg ismerősöm, csak a keresztény barátaim tiltakozó megosztásaiból tudom meg, hogy ismét közeledik a jeles alkalom. Mindig csatolnak hozzá néhány képet, amitől szeretnének megkímélni minket és a gyerekeket. De évekig egy ilyet se látnék ha ők nem mutogatnák!

(Most csak általánosságban láttam egy tiltakozó postot, ami nem közölte hogy idén meg lesz e tartva vagy sem. Gondolom elmarad, mint minden.)

2020. júl. 27. 00:11
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
kicsit sem áltlátszó a magyargyűlölésnek álcázott būzi propagandád
2020. júl. 27. 00:28
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Te miért csinálsz ingyenreklámot neki?
2020. júl. 27. 00:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy ez a kérdés egy sokkal kisebb ingyen reklám. Tény, hogy ugyanabba a hibába estem vele de azért szeretnék választ kapni. Képet közölni biztos nem fogok. A felháborodásom oka, hogy pont azok tolják a képembe a legborzasztóbb képeket, akik elvileg ellene harcolnak.
2020. júl. 27. 00:58
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azért, hogy a létezése ne legyen meglepetés...
2020. júl. 27. 01:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol voltál az elmúlt héten, egy hete bejelentették, hogy elmarad.
2020. júl. 27. 03:46
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem csináltam, és nem is fogok soha reklámot csinálni semminek, ami Biblia ellenes. Bele sem avatkozhatok világi dolgokba.

A keresztény kifejezést jó lenne ha elvonatkoztatnánk az általánositástól.

2020. júl. 27. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

"Az emberek 90%-a nem érintett. Sokunk csak utólag tudná meg a hírekből, hogy egyáltalán megtörtént a felvonulás. Aki csak rádiót hallgat, az még a polgárpukkasztó résztvevők képeiről is lemaradna."

:D

Te tényleg elhiszed az internet világában, hogyha a keresztények nem szólalnának fel a "pride" ellen, akkor más módon nem jutna el a híre az emberekhez? Facebookon azt oszt meg mindenki, amit akar: ott terjednek a legjobban a hírek...

2020. júl. 27. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Idén elmarad a járvány miatt.
2020. júl. 27. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

"Mivel nincsen meleg ismerősöm"

Mivel az emberek 2-5%-a meleg, ezért van. Maximum nem tudsz róla.

2020. júl. 30. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!