Keresztények! Miért csináltok ingyen reklámot a Budapest Pride-nak?
Az emberek 90%-a nem érintett. Sokunk csak utólag tudná meg a hírekből, hogy egyáltalán megtörtént a felvonulás. Aki csak rádiót hallgat, az még a polgárpukkasztó résztvevők képeiről is lemaradna.
Mivel nincsen meleg ismerősöm, csak a keresztény barátaim tiltakozó megosztásaiból tudom meg, hogy ismét közeledik a jeles alkalom. Mindig csatolnak hozzá néhány képet, amitől szeretnének megkímélni minket és a gyerekeket. De évekig egy ilyet se látnék ha ők nem mutogatnák!
(Most csak általánosságban láttam egy tiltakozó postot, ami nem közölte hogy idén meg lesz e tartva vagy sem. Gondolom elmarad, mint minden.)
Nem csináltam, és nem is fogok soha reklámot csinálni semminek, ami Biblia ellenes. Bele sem avatkozhatok világi dolgokba.
A keresztény kifejezést jó lenne ha elvonatkoztatnánk az általánositástól.
"Az emberek 90%-a nem érintett. Sokunk csak utólag tudná meg a hírekből, hogy egyáltalán megtörtént a felvonulás. Aki csak rádiót hallgat, az még a polgárpukkasztó résztvevők képeiről is lemaradna."
:D
Te tényleg elhiszed az internet világában, hogyha a keresztények nem szólalnának fel a "pride" ellen, akkor más módon nem jutna el a híre az emberekhez? Facebookon azt oszt meg mindenki, amit akar: ott terjednek a legjobban a hírek...
"Mivel nincsen meleg ismerősöm"
Mivel az emberek 2-5%-a meleg, ezért van. Maximum nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!