Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vajon a kereszténység nem...

Vajon a kereszténység nem arra való, hogy rémületbe hozzák azokat az embereket akik félnek a haláltól?

Figyelt kérdés
Tehát akik nem hisznek Jézusban sem a Bibliában és nem úgy élnek ahogy egy Könyv írja az a Pokolra kerül, és örökké szenvedni fognak? Ünnepli a születésnapot, aki nem fogadja el Jézust és a 6000 éves Földet, és aki az evolúcióba is hisz. Nem erre jó?

2020. júl. 12. 14:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Oké, bocsánat, de úgy értem, hogy aki keresztény és ünnepli a saját születésnapját az nem fog feltámadni mert a biblia szerint pogány eredetű és tiltott."

Jól teletömték a fejedet hazugsággal.

- Miért ne ünnepelhetné a születésnapját egy keresztény?

- Nem tiltja a Biblia! (hazugság hogy tiltja)

- Az is hazugság hogy a születésnap ünneplése miatt ne lenne feltámadás!

- És a legnagyobb hazugság az hogy a Biblia azt írja a születésnapról hogy pogány eredetű!

Sőt az Ószövetségeben van egy lehetséges utalás arra hogy zsidó fiatalok megünnepelték a születésnapjukat! De ezt nem írja konkrétan csak feltételezhető hogy arról van szó!

"De várj, ha a Jehova vallás igaz akkor mi van a kereszténységgel? Vagy a római katolikussal? Egyik írja hogy szabad, másik pedig tilos..."

A Jehova vallás igaz! Annak mondják magukat ,de van olyan egyház amely nem ezt állítja magáról? A helyzet az a kereszténységgel hogy a kereszténység az igaz!

Hol írja a római katolikus hogy szabad ünnepelni a szülinapot?

2020. júl. 12. 20:40
 22/44 A kérdező kommentje:
Erről nem nagyon tudok semmit :/
2020. júl. 12. 20:42
 23/44 anonim ***** válasza:
82%

Vidiripi

Na ezért kell kérdezni barátom!

Bár ki is mondta neked azt hogy tilos a születésnapot ünnepelni azért mert a Biblia tiltja az nem mondott neked igazat!

Azért mert nem írja!

De kérd meg az illetőt hogy bizonyítsa be neked hogy ezt írja a Biblia!

A példa kedvéért!

Azt olvashatod a Bibliában hogy: - Ne lopj!

De hol olvasod azt hogy: - Ne ünnepeld a születésnapodat!

2020. júl. 12. 20:49
 24/44 A kérdező kommentje:
Érdekes. Írhatok privit? :)
2020. júl. 12. 20:52
 25/44 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Már írtál! De írhatsz ha akarsz!

2020. júl. 12. 20:53
 26/44 anonim ***** válasza:

"aki keresztény és ünnepli a saját születésnapját az nem fog feltámadni mert a biblia szerint pogány eredetű és tiltott"

Ez hol van a Bibliában?

2020. júl. 12. 20:54
 27/44 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Sehol! Ez egy nagy hazugság! Ilyen nincs a Bibliában!

2020. júl. 12. 21:00
 28/44 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Én meg már leírtam mit gondolok háromszor is!

21 ,23 ,27 kommentek! Ezt gondolom és nem csak gondolom hanem tudom is!

2020. júl. 12. 21:14
 29/44 anonim ***** válasza:
Ez kiakasztott a szülinapozás téma. Esetleg névnapozni sem szabad? Sőt tovább megyek, húsvéti tojásfestésért kéztörés jár?
2020. júl. 13. 23:12
 30/44 A kérdező kommentje:
Én szerintem csak Jehováknak tilos. De vki írta nekem privátban (beszélgettünk) és azt írta, hogy a keresztényeknek is tilos ünnepelni.
2020. júl. 13. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!