Vajon a kereszténység nem arra való, hogy rémületbe hozzák azokat az embereket akik félnek a haláltól?
Vidiripi
"Oké, bocsánat, de úgy értem, hogy aki keresztény és ünnepli a saját születésnapját az nem fog feltámadni mert a biblia szerint pogány eredetű és tiltott."
Jól teletömték a fejedet hazugsággal.
- Miért ne ünnepelhetné a születésnapját egy keresztény?
- Nem tiltja a Biblia! (hazugság hogy tiltja)
- Az is hazugság hogy a születésnap ünneplése miatt ne lenne feltámadás!
- És a legnagyobb hazugság az hogy a Biblia azt írja a születésnapról hogy pogány eredetű!
Sőt az Ószövetségeben van egy lehetséges utalás arra hogy zsidó fiatalok megünnepelték a születésnapjukat! De ezt nem írja konkrétan csak feltételezhető hogy arról van szó!
"De várj, ha a Jehova vallás igaz akkor mi van a kereszténységgel? Vagy a római katolikussal? Egyik írja hogy szabad, másik pedig tilos..."
A Jehova vallás igaz! Annak mondják magukat ,de van olyan egyház amely nem ezt állítja magáról? A helyzet az a kereszténységgel hogy a kereszténység az igaz!
Hol írja a római katolikus hogy szabad ünnepelni a szülinapot?
Vidiripi
Na ezért kell kérdezni barátom!
Bár ki is mondta neked azt hogy tilos a születésnapot ünnepelni azért mert a Biblia tiltja az nem mondott neked igazat!
Azért mert nem írja!
De kérd meg az illetőt hogy bizonyítsa be neked hogy ezt írja a Biblia!
A példa kedvéért!
Azt olvashatod a Bibliában hogy: - Ne lopj!
De hol olvasod azt hogy: - Ne ünnepeld a születésnapodat!
Vidiripi
Már írtál! De írhatsz ha akarsz!
"aki keresztény és ünnepli a saját születésnapját az nem fog feltámadni mert a biblia szerint pogány eredetű és tiltott"
Ez hol van a Bibliában?
Vidiripi
Sehol! Ez egy nagy hazugság! Ilyen nincs a Bibliában!
Vidiripi
Én meg már leírtam mit gondolok háromszor is!
21 ,23 ,27 kommentek! Ezt gondolom és nem csak gondolom hanem tudom is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!