Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten fia, mint Jézus Krisztus...

Isten fia, mint Jézus Krisztus Aki talán létezett. Szerintetek ha visszamennék a múltba és levideóznám Jézust bizonyíték miatt, és meg is mutatnám a nyilvánosság előtt, akkor Isten és Jézus mit szólnának? Mi véleményed?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 19:39
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mert a biblia mondja, hogy aki hisz Bennük, az jutalmat örök életet kap az Armageddon napján! És ha a Lázár visszahozása a halálból bizonyítva lesz, akkor csak feltámadás lesz, túlvilág sajnos nuku! Akkor meglepődnék ha nem a biblia szerint volt az egész! De úgy tudnám bebizonyítani a Jézus eseményeket, hogy valóban ott lenne Magyarország jövőbeli elnöke amit nem tudom, hogy ki lesz :D és nem csak a jövő elnököt, de az időugrásokat is felvenném. Meg a katonákat akik ott vannak. És a kamerám azért szuper álca, mert ha normális kamera lenne, mint napjainkban, akkor a 0000-ás évi emberek észrevennék hogy vmi nem stimmel velem. Szóval jobb félni mint megijedni. Jó történet mi? Így képzeltem el.
2020. júl. 1. 20:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Milyen lényegi eleme térne el a filmednek azoktól, amiket már elkészítettek mai filmesek? Például: Mel Gibson - A passió. Honnan lehetne látni, hogy igazi, valóban megtörtént eseményeket rögzít?

Vedd figyelembe, hogy hacsak nem beszélnéd az arámi nyelvet, nem értenél egy kukkot sem bármiből ami elhangozna körülötted.

Ha komolyan gondolod a dolgot, nem csak nyelvtanulással kell kezdened, de meg kell ismerned az Ószövetséget, hogy tudd, milyen korabeli törvényeknek kell megfelelj ha el akarod kerülni a problémákat :o)

2020. júl. 1. 20:36
 13/28 A kérdező kommentje:
Omg :O akkor szívás van. Akkor a YouTubeon lenne élő adás az elején, hiszen az élő élő. És a múlt már pedig felvétel. :D
2020. júl. 1. 20:46
 14/28 A kérdező kommentje:

Másik elmélet:

Én egy profi alkalmazott vagyok, és van 10 milliós feliratkozós csatornám.

- Sziasztok követőim, Arthur Dent vagyok, és itt vagyok az 42-es körzetben! Ez egy különleges live stream lesz mert elértem a 10 millió feliratkozót! És ezt egy különleges élő videóval ünneplem veletek! Még nem mondtam, de a munkám ilyen titkos kísérlet, de kaptam engedélyt arra, hogy felvegyem ami történik! Így már nem titok, ezt persze a többi vezető és katona is tudja. Annyi van, hogy az időutazás lehetséges és most lesz az emberi kísérlet! Egy katonát előre küldünk a jövőbe 30 másodperccel. Ha eltűnik, és előkerül akkor mint látjátok, az időutazás bizonyított! Ahogy látom a kommenteket, nagyon sokan hülyének néztek, és kamunak. De nem gond! Csak várjátok ki a végét! Jól érzed magad katona? Remekül. Na jól van emberek! Mondja a jövő MO elnöke. Ha megnyomom a piros gombot, előre ugrik a katona fél percet! Ha sikerül az szuper lesz! És a többit tudjátok. Az időutazás hitetlen emberei leiratkoztak rólam stb... A többi ember pedig nagyon örül. Ennyi lenne :D Na tudod mire gondoltam :D bocs ha sokat írtam.

2020. júl. 1. 20:57
 15/28 A kérdező kommentje:
na?
2020. júl. 8. 19:52
 16/28 anonim válasza:
Isten tudja hogy kozszereplot le szabad videozni
2020. szept. 14. 09:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Úgy járnál, mint a Dr. Gödény.
2020. szept. 25. 19:54
 18/28 anonim válasza:
Tagadná a leprát?
2020. szept. 26. 10:20
 19/28 anonim ***** válasza:
56%

Akár hiszed, akár nem, már történt hasonló. Na nem a videozásra, hanem, hogy valaki vissza tudott menni abban a korba Krisztus közelébe. Anna Katherina Emmerichnek hivták és bár csak álmában járt ott.

Ez még nem hat meg senkit, no de...

Több száz helyszínnek a nevét nemcsak tudta, de le is írta hogyan néz ki arra a táj, holott, csak két három német városban járt 19. Sz. Elején.

Na ne... Gondoltam, majd az interneten ellenőrzöm.... És tényleg, a legeldugottabb helység is ott van ahol mondta. Jövőbelátókról hallottam, de multbalátóról nem eleddig.

Az emberek ünnepeiról, korabeli szokásairól is beszámol, ruházatukról, kinézetükről, mint egy film.

Hihetetlen.

2020. szept. 28. 14:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg hihetetlen. Mert amire hivatkozol, az nem történt meg valójában. Itt le van írva a sztori és az is, hogy miért is nem igaz: [link]
2020. szept. 28. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!