Isten fia, mint Jézus Krisztus Aki talán létezett. Szerintetek ha visszamennék a múltba és levideóznám Jézust bizonyíték miatt, és meg is mutatnám a nyilvánosság előtt, akkor Isten és Jézus mit szólnának? Mi véleményed?
Milyen lényegi eleme térne el a filmednek azoktól, amiket már elkészítettek mai filmesek? Például: Mel Gibson - A passió. Honnan lehetne látni, hogy igazi, valóban megtörtént eseményeket rögzít?
Vedd figyelembe, hogy hacsak nem beszélnéd az arámi nyelvet, nem értenél egy kukkot sem bármiből ami elhangozna körülötted.
Ha komolyan gondolod a dolgot, nem csak nyelvtanulással kell kezdened, de meg kell ismerned az Ószövetséget, hogy tudd, milyen korabeli törvényeknek kell megfelelj ha el akarod kerülni a problémákat :o)
Másik elmélet:
Én egy profi alkalmazott vagyok, és van 10 milliós feliratkozós csatornám.
- Sziasztok követőim, Arthur Dent vagyok, és itt vagyok az 42-es körzetben! Ez egy különleges live stream lesz mert elértem a 10 millió feliratkozót! És ezt egy különleges élő videóval ünneplem veletek! Még nem mondtam, de a munkám ilyen titkos kísérlet, de kaptam engedélyt arra, hogy felvegyem ami történik! Így már nem titok, ezt persze a többi vezető és katona is tudja. Annyi van, hogy az időutazás lehetséges és most lesz az emberi kísérlet! Egy katonát előre küldünk a jövőbe 30 másodperccel. Ha eltűnik, és előkerül akkor mint látjátok, az időutazás bizonyított! Ahogy látom a kommenteket, nagyon sokan hülyének néztek, és kamunak. De nem gond! Csak várjátok ki a végét! Jól érzed magad katona? Remekül. Na jól van emberek! Mondja a jövő MO elnöke. Ha megnyomom a piros gombot, előre ugrik a katona fél percet! Ha sikerül az szuper lesz! És a többit tudjátok. Az időutazás hitetlen emberei leiratkoztak rólam stb... A többi ember pedig nagyon örül. Ennyi lenne :D Na tudod mire gondoltam :D bocs ha sokat írtam.
Akár hiszed, akár nem, már történt hasonló. Na nem a videozásra, hanem, hogy valaki vissza tudott menni abban a korba Krisztus közelébe. Anna Katherina Emmerichnek hivták és bár csak álmában járt ott.
Ez még nem hat meg senkit, no de...
Több száz helyszínnek a nevét nemcsak tudta, de le is írta hogyan néz ki arra a táj, holott, csak két három német városban járt 19. Sz. Elején.
Na ne... Gondoltam, majd az interneten ellenőrzöm.... És tényleg, a legeldugottabb helység is ott van ahol mondta. Jövőbelátókról hallottam, de multbalátóról nem eleddig.
Az emberek ünnepeiról, korabeli szokásairól is beszámol, ruházatukról, kinézetükről, mint egy film.
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!