Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten miért vezeti tévútra az...

Isten miért vezeti tévútra az embereket?

Figyelt kérdés
Pl. arra célzok, hogy elrejt a Földbe régen élt állatokat, a Föld életkora több száz millió év. És ősembereket és félmajmokat is belerakott, hogy azt higgyük, hogy abból eredünk és a közös ősünk egysejtű, stb.
2020. jún. 16. 11:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%

Radiometrikus kormeghatározás

[link]

Még nem olvastam most találtam. Kíváncsi vagyok.

2020. jún. 16. 13:16
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
#10 Ezt csak isten tudja pontosan mi csak találgatunk és dobálózunk hatalmas súlyos számokkal.
2020. jún. 16. 13:17
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen. De a kérdés még az is, hogy egy teremtett világ létezett ember nélkül. A kutatók még most sem mondják, hogy az emberiség 5 milliárd éves. Tehát miért létezett egy világ ember nélkül? A Biblia azt mondja, hogy az ember a központ, érte folyik a harc. Nem a madarakért, oroszlánért, stb. Tehát mi értelme volt annak, hogy hüllők mászkáltak évmilliókig csak úgy értelmetlenül ide-oda?
2020. jún. 16. 14:04
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

"Miért van az hogy olyan könnyen mondják egyesek hogy xy millió éves a föld mikor nem is élnek annyi ideje? Neharagudj de nem furcsa ez neked?"

Bravúros érvelés!!! De akkor azt se mondják egyesek, hogy Jézus kb 2000 éve élt mikor nem is élnek annyi ideje!

"Ezt csak isten tudja pontosan mi csak találgatunk és dobálózunk hatalmas súlyos számokkal."

Igazából nem, nem csak dobálózunk hanem a bizonyítékok alapján erre a következtetésre jutunk. És a következtetéseinket nem egy 1-2 ezer éve kecskepásztorok által írt könyvből szerezzük hanem ezerszer megismételhető, egymástól is független mérésekből. Na ez a különbség a vallás és a tudomány között.

2020. jún. 16. 14:32
 15/28 anonim ***** válasza:

"következtetéseinket nem egy 1-2 ezer éve"

helyesen: "bizonyítékainkat nem egy 1-2 ezer éve"

[link]

2020. jún. 16. 14:49
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyikőtöket meghívom egy szellemi tracspartíra halálunk után. Szerintem olyat mutatok majd nektek, hogy csak néztek.

😃😃

Nagyot fogunk nevetni!

2020. jún. 16. 16:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok annyira beteg.
2020. jún. 16. 17:16
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

A "teremtéstudomány" egy áltudományos maszlag. Mondjuk, az, hogy neked a szar kell, az abból is látszik, hogy hitetlenkedve fogadtad a Föld és az élet valódi korát, mikor ennek ismerete ma már alap.

2020. jún. 16. 18:44
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Normális forrás a C14-ről:

[link]

2020. jún. 16. 18:45
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
18.A szövegelèsedből latszik a nagy tudományos.
2020. jún. 16. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!