Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Lehet olyan a koronovírusnak...

Lehet olyan a koronovírusnak értelme mint a hitnek?

Figyelt kérdés
Arra célzok, hogy nem láttam a koronavírust, akkor szerintem nem is létezik, csak kitaláció. Úgy vagyok mint az ateisták az Istennel.
2020. máj. 5. 11:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
vegyél egy mikroszkópot, ha látni akarod, hülyegyerek!
2020. máj. 5. 11:13
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Lehetne de az ugyan olyan primitív lenne. És ugyan olyan téves. Persze az más tészta hogy a hisztéria körülötte a szánalmas és túlzó.
2020. máj. 5. 11:16
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Látod az elektromosságot?

Nem?

Akkor nem létezik.

És a wifit?

Nah az a külömbség Isten és a korona között, hogy az egyikre van bizonyíték, van hatása a környezetére, a másiknak nincs...

Ettőlmég semmi probléma a hittel, lehet az szép dolog.

2020. máj. 5. 11:20
 4/17 A kérdező kommentje:
A mikroszkópos fószernek meg azt mondanám, próbálj hinni hülyegyerek. :)
2020. máj. 5. 12:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
nem kell hinnem a koronavírusban, meg tudom nézni ;)
2020. máj. 5. 12:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Éppen olyan, mint sok embernek megjelenik egy angyal vagy Jézussal beszél és nem hiszünk nekik. Erre akarok célozni, hogy amíg nem kapom el, addig számomra nem létezik, tahát nincs.
2020. máj. 5. 12:15
 7/17 A kérdező kommentje:
5ös, te laborban dolgozol? Hogy lehet koronavírust szerezni? És igen sokba kerül egy ilyen mikroszkóp. A Biblia meg ingyen van :)
2020. máj. 5. 12:19
 8/17 anonim ***** válasza:

A korona vírus kimutatható és "észleljük"!

A korona vírusra vannak bizonyítékok, Istenre nincsen!

Ismerem azokat a téveszméket amiket a hívők szoktak felhozni Isten létezésére de mindig kiderülnek hogy azok a érvek egyáltalán nem bizonyítják Isten létét...

2020. máj. 5. 13:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Mindenki nyugodjon le a pi*s@ba, feltételezem a kérdező trollkodik mert látta a videót ( https://www.youtube.com/watch?v=pYjbj1xtvpc) ahol egy muszlim komoly arccal beszél arról, hogy miért hiszik el az ateisták, hogy van koronavírus ha nem látták, amikor nem hiszik el, hogy van Isten mert nem látták.
2020. máj. 5. 15:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem úgy vagy, csak azt hiszed. És milyen rosszul.

Nincs olyan értelmes ember, aki attól tart valamit létezőnek, hogy látta vagy nem látta. Ilyent csak az gondol, akinek fogalma sincs a világról.

2020. máj. 5. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!