Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondoltok az új vallási...

Mit gondoltok az új vallási mozgalmakról és a neopogányságról?

Figyelt kérdés
Hívők, ateisták és agnosztikusok véleménye is érdekel. Viszont nyomatékosan kérem, senki ne írja ide, hogy minden vallás egyformán s*@r, engem inkább az érdekelne szerintetek az ilyen új vallási mozgalmak miért jobbok vagy rosszabbak a világvallásoktól?

2020. máj. 3. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem mélyrehatóan a keresztény vallást, szóval az "Isten a maga képére teremtette az embert" dologból következtettem erre. Szerinted a keresztény isten nem antropomorf?
2020. aug. 8. 23:58
 22/26 A kérdező kommentje:
# 21 Szerintem transzcendens.
2020. aug. 9. 09:44
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem zárja ki egymást.
2020. aug. 9. 12:36
 24/26 Alex Fly ***** válasza:
100%
Alapvetően transzcendens, de az emberekkel való kapcsolattartáshoz általában az ember által felfogható formában jelenik meg. Az ilyen esetekre lehet mondani, hogy antropomorf - de ez számára csak egy ideiglenesen használt "user interface"...
2020. aug. 9. 12:55
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
agnosztikusnak mondanam magam, ennek ellenere erdekesnek tartom mas emberek hitrendszeret, vannak katolikus es ortodox barataim is, de szivesen beszelgetnek a vallasukrol zsidokkal es muszlimokkal is, mert erdekelnek a kulonbozo emberek vilagnezetei, igy aze is, aki a wiccaban, vagy hasonloban hisz. a legtobb embernek szuksege van a spiritualitasra a mindennapjaiban, van aki ezt jezusban, van aki odinban, es van aki a pogany erdoistenekben talalja meg, ha ez segit neki hogy jobb ember legyen es kiegyensulyozottabban eljen, akkor tamogatom.
2020. nov. 18. 23:08
 26/26 anonim ***** válasza:
50%
nem tudom nem is fogom megérteni, de szerintem a jóga jó és az egyház pénzét a nevemre íratni meg csak nekem jó.
2021. jan. 4. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!