Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit csinált az első emberpár...

Mit csinált az első emberpár a Paradicsomban?

Figyelt kérdés
Nem kellett sokat dolgozniuk, mindenük megvolt, nem is volt más ember, akivel foglalkozniuk kellett volna. Folyamatosan szexeltek?

2020. ápr. 20. 22:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
70%

A kommented olvasva nem értem, hogy lehettem annak idején kreacionista. Hiszen annyira nyilvánvaló, hogy téves világszemlélet. Az egyetlen magyarázat, hogy a tudatlanság nagy úr, és ezt a kreacionisák ezt erősen ki is használják. Pont olyan embereket keresnek, amilyen én voltam.

2020. ápr. 21. 17:17
 32/34 anonim ***** válasza:
30%
#30 soha nem fogom megérteni, hogy ezeket hogy magyarázzák meg maguknak. vagy ha sehogy, akkor az hogy nem zavarja őket, hogy egyszerűen nem áll össze a kép.
2020. ápr. 21. 17:19
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kertészkedtek? 10 ujjal? Vagy már sor voltak eszközeik? Az êdenkert a bolygó egy is része volt? Ketten egy bolygót csak nem tudták ápolni, gondozni kertészetileg.
2020. ápr. 22. 06:44
 34/34 anonim ***** válasza:
80%

A vallás kizárja a homokosokat?

Honnan tudják, hogy nem azonos neműek voltak?

Ha isten teremtette az első emberpárt akkor nem teremthették azoka többi embert is, hiszen vannak négerek, kínaiak, eszkimók, redneckek, meg mongolok is!

2020. ápr. 23. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!