Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit csinált az első emberpár...

Mit csinált az első emberpár a Paradicsomban?

Figyelt kérdés
Nem kellett sokat dolgozniuk, mindenük megvolt, nem is volt más ember, akivel foglalkozniuk kellett volna. Folyamatosan szexeltek?

2020. ápr. 20. 22:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem biológia órán vagyunk. Másrészt a tudomány és a hit, nem zárja ki egymást.
2020. ápr. 21. 07:15
 12/34 anonim ***** válasza:
73%

"Az állatoknak nevet kellett adniuk"

Azzal el lettek volna egy darabig. A Földön élő ismert fajok számát több tízmillióra becsülik a kutatók.

2020. ápr. 21. 07:16
 13/34 anonim ***** válasza:
90%

Tudomány és hit nem zárja ki egymást, abban az esetben, ha a hit nem akarja a tudomány bizonyított eredményeit elfedni.

Akinek vannak biológiai ismeretei, az tudja, hogy az ember kialakulása esetében butaság első emberről, emberpárról beszélni.

Nem volt olyan.

Ezt csak egy olyan ember mondhatja, ki bem figyelt oda órán, és később beszippantotta egy keresztény szekta.

2020. ápr. 21. 07:21
 14/34 anonim ***** válasza:
10%

"törődni vadállatokkal?? isten életképtelen állatokat teremtett?"

Na fuss neki még egyszer

2020. ápr. 21. 09:13
 15/34 anonim ***** válasza:
12%

"Nem kellett sokat dolgozniuk, mindenük megvolt, nem is volt más ember, akivel foglalkozniuk kellett volna. Folyamatosan szexeltek?"

Azt ugye tudod, h nem mindenki lusta, szexfüggő, léhűtő és aberrált?

Mindenük megvolt, mert gyűjtögettek, termeltek, stb. Gondolod, hogy sült galamb repkedett és csak bekapkodták őket?

"Tudományos értelemben az "első emberpár" paradox kifejezés."

Már rég nem az. Már az evolúció a paradox. Próbáljatok ne csak bukott materialista evóbiológus meséket olvasni. Nekünk is jobb lenne, mert kevesebb marhaságot kérdeznétek. A következtetéseitekről nem is beszélve.

"Emelt szintű biológián ezért olyan elégtelent kapnál, hogy füstölne."

Én szigorlatoztam alkalmazott biológiából, mégsem cáfolta a tananyag az első emberpárt, sőt. Bármennyire is próbálkoztak meséket becsempészni a tankönyvbe, elég átlátszó volt. Nem véletlen cáfolják rommá a nem materialista biológusok.

"Akinek vannak biológiai ismeretei, az tudja, hogy az ember kialakulása esetében butaság első emberről, emberpárról beszélni."

Szerintem neked fogalmad sincs a biológiáról genetikáról, csak szennyoldalak szócsöve vagy. Nem véletlen nem tudsz bizonyítani semmit:)

"Ezt csak egy olyan ember mondhatja, ki bem figyelt oda órán, és később beszippantotta egy keresztény szekta."

Ezt is olvastad. Tele van vele a net:)

2020. ápr. 21. 09:19
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

#6 tudom, mit jelent a vadállat kifejezés. olyan állat, ami nem háziasított, ergo önellátó. nincs szüksége az emberre. tehát mit is törődött velük ádám és éva?

#14 minek? 23%os jehovánk azt állította hogy a paradicsomban az állatokkal törődni kellett. az állatokba a vadállatok is beletartoznak, akik arról híresek ("ebben a világban") hogy NEM kell nekik az emberi törődés. tehát a paradicsomban nem léteztek vadállatok? akkor most miért léteznek?

2020. ápr. 21. 10:27
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

"Már rég nem az. Már az evolúció a paradox. Próbáljatok ne csak bukott materialista evóbiológus meséket olvasni. Nekünk is jobb lenne, mert kevesebb marhaságot kérdeznétek. A következtetéseitekről nem is beszélve."

Az evolúciót keresztény, illetve iszlám fundamentalista körökben tagadják. Ez meg édeskevés ahhoz, hogy az evolúciótagadást komolyan vegyük.

"Én szigorlatoztam alkalmazott biológiából, mégsem cáfolta a tananyag az első emberpárt, sőt. Bármennyire s próbálkoztak meséket becsempészni a tankönyvbe, elég átlátszó volt. Nem véletlen cáfolják rommá a nem materialista biológusok."

Olvasd át a 12. osztályos tananyagot, aztán gondold át ezt újra:

[link]

"Szerintem neked fogalmad sincs a biológiáról genetikáról, csak szennyoldalak szócsöve vagy. Nem véletlen nem tudsz bizonyítani semmit:)"

Ennek ellenére még sem tudtál egyetlen biológiai érvet sem felhozni az első emberpár létezése mellett. Egyetlen forrásod van: a teremtés könyve, de az is csak akkor, ha fittyet hányva a modern bibliakutatás eredményeire, történelmi beszámolókent olvasod. És erre a fundamentalista, vallásos nézetre építitek fel a kreacionizmust.

Ez alapján komolytalan ember vagy, te is, meg azok is, akik a nézeteidet vallják.

"Ezt is olvastad. Tele van vele a net:)"

Nem csak olvastam, tapsztaltam is. Én is egy fundamentalista gyülkezezbe jártam.

2020. ápr. 21. 11:10
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

"állatokon való uralkodásra sincs semmi szükség."

Az "uralkodjatok" kifejezés, nem azt jelenti, hogy olyan hatalommal legyenek az állatok felett, mint amilyent az ember gondol.

Itt a szerető gondoskodást kell érteni, illetve azt, hogy az állat nem áll az ember felett, ezért nem is érzi, hogy sérelmet, vagy fájdalmat okozhat az embereknek.

2020. ápr. 21. 11:24
 19/34 anonim ***** válasza:

"#14 minek? 23%os jehovánk azt állította hogy a paradicsomban az állatokkal törődni kellett. az állatokba a vadállatok is beletartoznak, akik arról híresek ("ebben a világban") hogy NEM kell nekik az emberi törődés."

Elvileg akkor még nem léteztek vadállatok,mert a bűneset még nem voltak elidegenedve az emberektől,hanem hozzájuk tartoztak. Legalábbis én így tudom.

2020. ápr. 21. 11:24
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
A bűneset előtt,azt akartam írni. Szóval a bűneset előtt elvileg minden állat szelíd és emberközeli volt. Meg szerintem nem is ma élő állatokra kell gondolni.
2020. ápr. 21. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!