Keresztények, ha szerintetek isten teremtett minden embert a saját képe szerint, akkor mivel ő teremtette a melegeket is akkor miért akarná őket a pokolra küldeni?
Isten senkit sem teremtett melegnek! Aki mégis ilyennek született, ezzel a hajlammal, az már valószínűleg az előző életeiben felhalmozódott adósságtörlesztés kategória, pont mint ahogyan valaki nyomoréknak vagy szellemi fogyatékosnak születik meg. Ez mind-mind adósságtörlesztés, hogy megtérve és újjá születve megküzdjön és meggyógyuljon!
Jézus megtudja gyógytani a homoszexualitást is!
" Én Jézus, minden aberrációnak, minden ”eltorzulásnak” megjavítója vagyok! Ne hamarkodd el az elválást! Sokkal jobban szeretlek Én téged, semmit magadra hagynálak! Én, Jézus, minden „eltorzulást” képes vagyok helyreállítani! Lehet hát barátod a téged szerető feleséged, hogy ismét feleségeddé váljék.
Én, Jézus, soha nem fogom áldásomat adni semmiféle torzulásra! Tudnod kell, hogy te is azért születtél a földre, hogy adóságot törlessz! Adóságod éppen az, hogy olyasmit vállalj, amihez nagyon nincs kedved! Értem ez alatt a másneműekkel való kapcsolatot is! Ne menekülj, hanem szembesülj! Vállald a jót, hogy a nem jó helyreálljon benned! Tehát vállald a természeteset, hogy az, ami nem természetes, meggyógyuljon benned! Erre az okos, tapintatos feleség, nagyon alkalmas segítő társ tud lenni!
Nagyon szeretlek és megáldalak a BÁTORSÁG LELKÉVEL!"
Jézus; A HANG - könyv 3066
Ha a kereszténység, Jézus, a Biblia igaz, akkor nincsenek előző életek, azaz a magyarázatoddal csak egy ellentmondást generáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!