Hogy lehetne a Biblia Isten szava, ha egyszer nincs Isten?
Én már rengetegszer próbáltam Istent megközelíteni, de sehogyan sem megy, sajnos Zeusz rám sem hederít és Fortuna sem, pedig nyugodtan adhatna kézzelfogható bizonyítékot a létezéséről egy telitalálat formájában mondjuk, vagy legalább is egy jókora nyereményt juttatva nekem.
Speciel szerintem a muszlimok is hajbókolhatnak amennyit csak akarnak Mekka felé, attól még nem fog a nemlétező Allahjuk csinálni semmit, bár természetesen ha véletlenül valami jó történik velük, azt megköszönhetik a képzeletbeli Istenüknek, mert miért is ne és így bizonyságot nyerhetnek a hitükre, ha akarnak, hogy Allah az egyedül való.
Ez olyan pl. én kaptam egy ajándékot, nagyon szépen tdok festeni és egyre jobb vagyok benne. Van egy barátom, azt mondta az egész hülyeség, ecsettel a kézben, szarakodni a színekkel, tökörészni, időt rabolni. Az már biztos, hogy ő ki sem próbálja és biztos nem tudna így festeni. Tehát meg sem próbálta, én mondtam neki, hogy minden ember tud festeni, csak el kell kezdenie. De nem, nem tette. Így vannak Istennel a hitetlenek is.
Da Vinci azt mondta, hogy a tudományok legnagyobbika a festészet, amit Isten adott az embereknek.
Én ateista (agnosztikus) vagyok. Istenben nem hiszek.
És festőművész vagyok.
" ő ki sem próbálja ... Így vannak Istennel a hitetlenek is."
Ki kellene próbálnom? Miképp, ha nem hiszek benne?
A Fogtündért szívesen elhívnám randira (csini lány), de Isten elvileg kétnemű és skizofrén is
(És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra;
... Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt: férfiúvá és asszonynyá teremté őket.)
szóval vele nem lenne annyira kedvem.
De egye fene, ha meghív egy ebédre, meghallgatom.
Szóval mond meg neki, csörgesse meg a telóm, ha híveket keres, adok neki egy esélyt.
Vidiripi
"Én ateista (agnosztikus) vagyok. Istenben nem hiszek.
És festőművész vagyok."
És hogy kerül egy ateista festőművész a Gyakori oldalra a valláskritika fórumra?
A büszkeség az mindenkiben benne van.. de ha mégsem büszke akkor ismerje el, hogy nem büszke belül.. 3 másodpercen belül..
Én is büszke vagyok. Én elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!