Lehetséges, hogy Jézus maga volt az ördög a sátán, és így csapta be a világot hogy mindenkivel elhitette hogy ő a jófiú, és rá kell hallgatni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 02:01
11/23 anonim válasza:
Sőt lehet hogy az egész keresztényseg csak kitaláció és valójaban Odin és a haverok ámulnak,hogy mikez elnem hiszünk.
12/23 anonim válasza:
Én már gondolkoztam azon hogy mi van ha igazából a kereszténység a gonoszt szolgálja.
Eddig nem sok jót köszönhetünk a kereszténységnek,volt itt keresztesháború,inkvizició,sötét középkor stb.
13/23 anonim válasza:
Vicces mindig a keresztesháborúkat olvasni, de az is vicces lenne, ha ezek nem lettek volna, mert akkor éppen most ocsúdnál fel a Mekka felé végzett délutáni imádból. Tudod az iszlám kevésbé toleráns, mit a kereszténység, ott nem tudnád folyamatosan káromolni Allahot, mint teszed itt Istennel rendszeresen. Vagy tudnád, de nem sokáig :)
14/23 anonim válasza:
Egyik sem létezik,nekem mindegy hogy melyik mesebeli istent szeretgetik.
15/23 anonim válasza:
Látom, nem sikerült felfognod, hogy mit írtam, mire céloztam... Azért ez is sokat elmond.
16/23 effre válasza:
A Bibliában az átvitt értelmezést kell megfigyelni -ahogyan a gonosz mindig ki akarja játszani a jót ..
17/23 anonim válasza:
Kérdező, az a legszomorúbb, hogy magad viccesnek vagy jófejnek tartod- közben csak egy kisstílű, szarrágó alak vagy.
18/23 anonim válasza:
Ha ördög volt, akkor szerintem nem bírta volna ki, hogy valakit megfőzzön egy üstben és ha szerette volna, akkor meg is eszi. Meg kitépi a szívét, nemhogy meggyógyítja a leprából. Meg keresztre feszítés napján mindenkit széttrancsírozott volna.
19/23 anonim válasza:
Meg ugye a sivatagban önmagával beszélt? Mert ugye megkísértette az ördög, pl. hogy "vesd le magad a szikláról a mélybe, mert úgyis Isten fia vagy nem esik bajod..." Tehát akkor magával beszélt ;))
20/23 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Így fordította el az emberek szívét Istentől. Na, nem a bibliai istenre gondolok, az is egy tévút szerintem.
Az ördög mindig jó maszkot ölt. Szeretetről beszél, szép dolgokról, úgy ver át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!