Kereszteény emberek! Hogy cáfolnátok meg ezt a videót?
Mit cáfoljak rajta? Valaki elmondja az elképzeléseit -azt nem tudom cáfolni, hogy ténylegesen el is hiszi-e, amit összehord vagy csak feltűnési viszketegségben szenved.
Mindenesetre ha azt szeretné, hogy bárki is komolyan vegye az általa összehordottakat, akkor nem ártana, ha legalább némi ismerettel rendelkezne arról, amiről hablatyol...
:D
szorakozasnak "jo lenne" nezni halgatni, akkor ha nem lennenek sokkal jobb szorakoztato dolgok, vagy pedig fontos hasznos dolgok
szoval ez kimarad
csak belepillantottam
@2: éppen ez az: semmi olyan konkrét dolgot nem mond, ami akár megerősíteni, akár cáfolni lehetne...
Csak egy tipikus vallási fanatikus, aki az ismeretei hiányát értelmetlen szófosásba csomagolva akarja előadni az elképzeléseit...
"Nincs a hívők vallásában semmi amit csak az ő Istenük vagy istenhitük adhat.
"vallás hazugság és mese"
"A hívők imádkoznak de nem segít"
"Az Isten csak egy képzelődés a hit egy átverés"
Csak néhány idézet ebből a borzalomból.
Véleményem szerint ez az ember sem tud felmutatni semilyen értelmes magyarázatot Isten nemlétezésével kapcsolatban.Csak az ő saját okosságát próbálja bizonyítani.Az első 4 percet megnéztem,és nem tudom elfogadni ezeket az állításokat,mivel én a Bibliának hiszek,a Biblia pedig Isten kinyilatkoztatott akarata.
És a hívő ember számára ez sokkal többet jelent mint egy okoskodó ember,aki a saját igazát próbálja bizonyítgatni.
De néhány igeverset linkelek,hogy mit mond a Biblia az ilyen emberekről.Zsoltárok könyve 14/1Azt mondja a balgatag az ő szívében: Nincs Isten. Megromlottak, útálatosságot cselekedtek; nincs, aki jót cselekedjék.
2
Az Úr letekintett a mennyből az emberek fiaira, hogy meglássa, ha van-é értelmes, Istent kereső?
3
Mindnyájan elhajlottak; egyetemben elromlottak, nincs, aki jót cselekedjék, nincsen csak egy sem.
4
Nem tudják-é ezt mind a gonosztévők, akik megeszik az én népemet, mintha kenyeret ennének, az Urat pedig segítségül nem hívják?
5
Majd rettegnek rettegéssel, mert Isten az igaz nemzetséggel van!
1János 5/12
Akié a Fiú, azé az élet: akiben nincs meg az Isten Fia, az élet sincs meg abban.
János evangéliuma 3/36
Aki hisz a Fiúban, örök élete van; aki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
Példabeeszédek könyve 3/34 Akik csúfolók, ő megcsúfolja azokat; a szelídeknek pedig ád kedvességet.
@10: Oszt nálam mivel magyarázod, hogy 5 perc után egy masszív agyérgörcs újdonsült tulajaként kinyomtam a pitébe? :D
Ez szimplán csak színvonaltalan videó volt. Lehet ezt színvonalasan is űzni, érdemesebb olyat keresni. Persze attól sem lehet várni, hogy egy hívő ember hátrahagyja miatta a hitét, de ennél biztos több értelme és foganatja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!