A szeretteimnek karácsonyra Bibliát vettem. Vélemény?
Konzervatív keresztény családban nevelkedtem, amikor előbújtam melegként akkor mindenki azt mondta rá, hogy bűnös vagyok, a pokolban fogok elégni, meg hogy ez nem normális a vallás szerint.
Nos én arra gondoltam, hogy felvilágosítom őket, így vettem mindenkinek egy bibliát karácsonyra, a Bibliára lesz mindre téve egy idézet olyan részből ami rájuk vonatkozik és a biblia szerint bűn. Nem nagyon tartom velük a kapcsolatot de azért ismerem őket, van aki másokon folyamatosan átgázol, van aki megcsalja a párját, és még sorolhatnám.
Vajon milyen reakciót fog kiváltani belőlük az, hogy ők sem a biblia szerint élnek 100%-ig, bármennyire is képmutatóan élnek?
Bocsi, de te sem vagy sokkal jobb... Szerintem nem erről szól ez az ünnep, hogy ki tud jobban beolvasni a másiknak. Akiknek szívből tud az ember ajándékot adni, annak vesz, de akinek nem, azt minek cukkolni...?
Egyébként a "szeresd ellenségeidet" épp erről szól, hogy ne süllyedj oda, hogy ilyen adok-kapok játékba belemenj...
Valóban képmutatók, a leírtak alapján álkeresztények is, így megértem a visszavágási szándékodat. De nem biztos, hogy a legjobb döntés lesüllyedni az ő szintjükre, pont karácsony ünnepén.
De ezt neked kell mérlegelni.
"Szerintem nem erről szól ez az ünnep, hogy ki tud jobban beolvasni a másiknak."
Ja igazad van, szeressük egymást 3 napig az év többi napján meg sz-rjuk le őket.
Az év többi napján engem folyamatosan megtalálnak a hülyeségeikkel, ha ezt ki kell bírnom akkor nekik az a 3 nap szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!