Szerintetek színészkedés történt abban a neten terjedő hitgyülis videóban, amikor megszállja a szent szellem az egész budapest sportcsarnokot?
Nagy nehezen megtaláltam a videót, ha minden igaz. Alapból ott kezdődik, hogy egyáltalán nem az egész csarnokot szálja meg, csupán 3 embert. Először a hátsóbb sorban kezd el rángatózni egy fiatal ember, aztán az elsősorban Németh Sándor megérint egy srácot, az el kezd rángatózni, aztán megérint egy másik srácot, mire az is el kezd rángatózni és vet egy (egyébként kaszkadőrt meghazuttoló) bukfencet. És közben mindegyik említett személy arcán látszik, hogy alig bírja ki, hogy ne nevetse el a dolgot. Szóval igen ez totál egyértelműen egy nagy-nagy kamu.
ha más is idetéved olyan, aki nem ismeri a videót, itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
Előző :
Ez csak egy rövid részlet az eredeti 17 perces felvételen mindenki őrjöng és rángatózik.
Nem akarom ide linkelni, a youtube-on megtalálod azt is.
Nos kérdező! Nem tudom, te milét nem akarod idelinkelni, de mindegy is. Megtaláltam és megnéztem a teljes videót. És... hát... nem is tudom... az emberek viselkedése elég hitelesnek tűnik, de Németh úr ahogy beszél, amiket mond, az meg eléggé illúzóromboló.
minden esetre, ha valakit érdekel itt a teljes videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!