Miért szólják meg a Hit Gyülisek azt aki beteg? Mégis mi alapján kapcsolják össze a betegségre való hajlamot a hittel?
Igen, régen îgy vélekedtek, de azóta ismerjük az emberi immunrendszert is, főleg, hogy az egyénenként különböző erősségű. Igy ugy gondolom abszurdum a betegségre hajlamosabb emberek életében mindig csak a bűnt kutatni, vagy az ördögöt. Gondolom te sem hiszed el, ha én hîvőként nem tudom elhinni, hogy minden mögött folyton ártó "elemeket" kellene kizárólagosan keresnünk.
"Mit vársz, keresztények. Amúgy te jógázol?"
Csak a tisztánlátás végett,nem csak a keresztények vélekednek így a beteg emberekről,sőt,szerencsére azért jó részükre ma már nem jellemző. Szcientológia megvan? Na ők pl nem keresztények,de próbálj meg csak tüsszenteni egyet közöttük.
RachelWarner
Nekem sajnos Hit Gyülis ismerősöm fejtette ki, hogy îgy vélekednek amit leîrtam. Ő mondta többes szamban. Ezert erdekelt, hogy más is hallotta e ezen álláspontjukat.
Lucifer-666
Miert beteges szerinted pl a Hit Gyülekezete?
Tenyleg erdekel a velemenyed.
Nem konkértan csak rájuk gondoltam, hanem ezekre a turbó buzgó keresztyénekre, akiknek kiválasztott öntudatok van, pedig rosszabbak egy pogánynál. Most pl. a heteik válaszban is olvasható történet ihletett.
De valjuk be, hogy nem normális fetrengeni a földön és halandzsázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!