Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hány napig kell és hány napig...

Hány napig kell és hány napig szabad böjtölni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 21. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell ha nem akarsz.A katolikusoknál a szigorú bőjti nap hamvazószerda és nagypéntek.Na és amikor bűnbánatot akarsz tartani.
2019. okt. 21. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
De akarok, úgy éreztem egy pillanatra, hogy ha nem ennék, akkor ki tudnék törni ebből az állapotból. Közlebb lennék a valósághoz. Viszont folyamatos szellemi munkát végzek és éhesen csak lassú és ingerült leszek, ami senkinek sem jó. Nem tudom mit csináljak. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha az előttem lévő nénit belökném a villamos alá. Természetesen sosem lennék ilyen rohadt, csak éreztem ahogy a gyerekei sírnak, ahogy percenként sír valaki, hogy elveszíti a szerettét. Az egész világot elönti a gyász :(
2019. okt. 21. 19:47
 3/4 Anahystor ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem (sajnos) erre a helyzetre nem a böjt a megoldás!

Szavaidból úgy érzem nem vagy megbékélve a világgal, önmagaddal.

Ha vallásos vagy, beszélj valamilyen vezetővel, ha pedig ateista vagy olyan hívő vagy aki nem tartozik egyházhoz, akkor érdemes lenne felvenni pszichológussal a kapcsolatot.

(Bár abból, hogy a kérdésedet itt tetted fel, arra következtetek, nem ezen az úton gondolsz megoldást találni a problémádra.)

Ha egyikhez sincs kedved/lehetőséged, akkor akár priviben írhatsz, közel hatvan év alatt voltam már fenn és lenn, sok tapasztalatot szereztem, lehet hogy tudok valami hasznos tanácsot adni, ha jobban megismerem a helyzetedet.

2019. okt. 22. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
29%
Lucifer egy tipikus magányos nő. Van, aki a facebookon nyavalyog, ő itt teszi, h foglalkozzanak vele
2019. okt. 22. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!