Én is szeretném az Ördög segítségét igénybe venni. Hogy?
Hallottam arról, hogy az Ördögnek el lehet adni a lelkemet.
Ne próbáljatok lebeszélni erről, hogy az Ördög átver stb... Már döntöttem, vállalom a kockázatot.
Van valami rituálé, ami alapján egy bizonyos dologért cserébe az övé lehet a lelkem?
Ilyenek mint pl agyonversz és megkínzol valakit a semmiért? Szexuálisan zaklatsz egy nálad gyengébbet?
Felgyújtasz egy árvaházat benne gyerekekkel és végignézed?
Ilyenektõl garantáltan ördögé lesz a lelked.
Jegyezd meg: "Az ördög sokat ígér, keveset ad, és a végén a mindent elvesz".
Igaz közmondás.
Mindenki eleve a sátáné. Ha megtérsz Jézusban, akkor leszel Istené, úgyhogy nem kell semmit tenned, légy továbbra is önmagad legnagyobb ellensége. a lelked a sátáné.
Arra ne számíts, hogy gazdag leszel, meg sikeres. A sátán jutalma még több átok és szenvedés. Sok sikert!
Eszem ágában sincs megtérni. Az Ördöggel szeretném felvenni a kapcsolatot.
Keresztények, sicc innen :-)
Valaki, normális válasz?
Help!
Olvass végig!
Te vagy a lelked. Egy darab istenből. Ez te vagy. Mintha a tudatod akarnád eladni, oda adni, de hogyan??, hisz at a te érzékelésed, nem tudod oda adni egy másik tudatnak.
Amit léírsz egy szimbólum. Azt jelenti, hogy ha nem törődsz a jósággal, magaddal, a benned lévő harmóniával, egészséggel, egyenlőséggel se a közted és környezeted közt lévő kapcsolattal, ha nem törődsz más tudat tapasztalásával a te javadra, ha elvakultan egy célt hajszólsz, nem érdekelve hogy kozmikusan ezzel mindenkinek, legfőkképpen magadnak ártassz, akkor elérheted a legapróbb leglényegtelenebb, legfelszínesebb vágyakat is. Ugyanúgy küzdeni kell érte, mintha a jóságból választanál magasztas célt, csak míg ott az igazságokat lehet kijelölni célként, addig itt akármilyen hülyeséget, hamis értéket, vágyakat, hisz a következmény nem számít.
Itt a lélek jelképe, hogy hű maradsz-e magadhoz. Az eladni a lelket azt jelenti, hogy távol kerülsz magadtól, a szeretettől, az igazi céljaidtól, igazi vágyaid összességétől, életfeladatodtól, stb.
Az, hogy az ördögnek, ami a negatív polaritás jelképe, azt jelenti, hogy mindezt nem csak akárhogyan letojva az egészet, de konkrétan az önszolgálatot választva, valami teljesen nevetséges, szánni, sajnálni való önérdekű hamia célért teszed.
A rituálé annyi, hogy csak magaddal foglalkozz, légy önszolgáló, akármennyi rosszat is teszel ezzel másnak, akármennyire megfertőzöd ezzel a jelened és a jövőd, akármennyire is sok lesz benned az üresség, gyűlölet, egyedüllét.
Miért kell ezt hetente ITT megkérdezni?
Elég vegyes hely ez, de az ördöggel nincs közvetlen kapcsolatuk.
"Eszem ágában sincs megtérni. Az Ördöggel szeretném felvenni a kapcsolatot."
Hármas vagyok. Nem mondtam, h térj meg. Próbáld egybe értelmezni a leírtakat:)
Amúgy olvasd el Faustot
Nem olvasom el.
A kérdésemre akarok választ kapni. Ne offolj!
"A kérdésemre akarok választ kapni. Ne offolj!"
Abban benne van, te féleszű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!