310-ben egyesek megkezdik a keresztjelölèst (keresztvetèst). Jèzus vagy az apostolok gyakorolták?
Ha a Hèber ès a Görög iratokban nem jelenik meg,akkor mègis honnan ered?
Ha megjelenik kerek igeheljet.
19.Benne van az Ószövetségben és az Újszövetség ezt irod.
Nekem megvan a Héber és a Görög iratok ami az eredeti biblia, sem a Görög iratok sem a biblia forditásokban nincs keresztvetés.
Ha nem akarsz felelni nem kényszerít senki.
Még arra sem, hogy félrevezes másokat.
20."nemtudom,hogy miért érdekel a keresztvetés"?
Én meg azt ne tudom,miért érdekel tégedet az, hogy éngémet mi érdekel?
Mit szégyelsz abban amit gyakorolsz?
Nyilatkozz bátran, és ha keresztény vagy hirdessd a hitedet, és ha a hited téves és szégyenled, legalább légy olyan őszinte, hogy ne irogass.
22.Akkor miért nem idézed?
Mégis nincsamit?
25.Aki ismeri a bibliát az tudja is idézni belőle a keresztvetés.
De ártatlan vagy, mert nem is írja, de nem is ismered a bibliát, Még kevésbé a Héber és a Görög iratokat.
Te csak vitatkozni szeretsz, pshiatriai eset vagy.
Az Ujszövetsègben Jèzus halála után,az apostolok nem imádkoztak keresztvetèssel,de semmi gyakorlatban nem használták a keresztvetèst.
Egèszen a cselekedetektől a jelenèsek vègèig.
Így az utóbbi időben utánanèztem ès sem a világtörtènelem sem a biblia nem igazolja a keresztvetèst.
Inkább a szakadás után jelent meg Krisztus után 250-300 èvvel.
Jèzust ha a kereszten kivègeztèk,ès ha valaki szerette/szereti,mègis helyes lenne a gyilkos eszközt a nyakába,kezèn,fülèn,házban használja?
Neked egy szeretet hozzátartozódat,egy pisztolyal meglőnèk azt a pisztolyt használnád az èleted rèszekènt,pld.a nyakadon hordoznád?
Ezt csak úgy kèrdezem,külőmben a te dolgod.
De mèg ha nem is kereszt volt a kivègző eszköz akkor mèg nagyobb tèvedèsnek látom.
"mi azonban a keresztrefeszített Krisztust hirdetjük, ami ugyan a zsidóknak botrány, a pogányoknak pedig oktalanság"
Neked botrány vagy oktalanság inkább a kereszt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!