Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan ismerhetem meg Xenu-t?

Hogyan ismerhetem meg Xenu-t?

Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 12:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

18: nincs karitatív tevékenysége. Ellenben félrevezető tájékoztatásai igen. Lásd: az Adhd csak egy kitalált, nem létező betegség, amit az orvosok találtak ki, hogy be tudják gyógyszerezni a gyerekeket.

Aki ezt kitalálta, az nem normális és egy ostoba idióta. Ha te ezt elhiszed, akkor te is az vagy.

Mellesleg szeretnek álnéven tevékenykedni, ahogy már írták előttem. Sosem vállalják fel magukat, mert aljasok. Menet közben derül csak ki, hogy az ember épp szcientológussal beszél. Ja, hogy neked ez is normális? Akkor te is aljas vagy és ez nem személyeskedés, hanem tény. És nem kell tagadni sem, mivel naponta lehet ezzel találkozni.

2019. júl. 19. 21:00
 22/22 A kérdező kommentje:

"18: nincs karitatív tevékenysége. Ellenben félrevezető tájékoztatásai igen. Lásd: az Adhd csak egy kitalált, nem létező betegség, amit az orvosok találtak ki, hogy be tudják gyógyszerezni a gyerekeket.

Aki ezt kitalálta, az nem normális és egy ostoba idióta. Ha te ezt elhiszed, akkor te is az vagy.

Mellesleg szeretnek álnéven tevékenykedni, ahogy már írták előttem. Sosem vállalják fel magukat, mert aljasok. Menet közben derül csak ki, hogy az ember épp szcientológussal beszél. Ja, hogy neked ez is normális? Akkor te is aljas vagy és ez nem személyeskedés, hanem tény. És nem kell tagadni sem, mivel naponta lehet ezzel találkozni."

Még nem vagyok az, csak arra készülök.

2019. júl. 19. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!