Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan ismerhetem meg Xenu-t?

Hogyan ismerhetem meg Xenu-t?

Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 12:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Kellően sok milliárd forintnyi összeget kell utalni a szcientológia szekta bankszámlájára, vagy elolvasod neten az onnan kiszivárogtatott írásokat teljesen ingyen.
2019. júl. 19. 12:33
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a vallás gyalázás.
2019. júl. 19. 12:36
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom miben gyaláztam volna bármilyen vallást is. A szcientológia hivatalosan is szekta, korábban az országgyűlés destruktív szektának is minősítette. Valóban úgy működik, hogy pénzt kell utalni nekik, majd így egyre feljebb lép. A Xenu szint elérése már valószínűleg több milliérd forintba kerül.

Azt se gondolnám gyalázásnak, hogy a neten ingyen elolvashatod.

2019. júl. 19. 12:44
 4/22 anonim ***** válasza:
71%

Tehát akkor kérdező, már ismered Xenut.

Minek is írtad ki a kérdést?

2019. júl. 19. 12:46
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem ismerem, csak érdeklődöm szcientológia egyház iránt. Eddig csak a Dianetika című könyvet olvastam és nagyon megérintett, a neten keresgéltem és ott találtam több említést Xenu-ról, ezért érdekel, hogyan tudom vele felvenni a kapcsolatot.
2019. júl. 19. 12:50
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

A szcientológiával az a gond, hogy tényleg a nagyon erős lehúzásra épül, ezen kívül tönkreteszi a személyiségedet. Roncsot csinál belőled.

Az interneten nagyon sokat megtalálhatsz róla, többek között Xenu történetét is. Azt jó, ha tudod, hogy a szcientológia atyja egy közepes sci-fi író, ő írta Xenut is.

Ha érdekel, akkor a történetekkel ismerkedj, de a szcientológusokkal semmiképp!

Vigyázni kell azzal is, hogy rendeznek ők ingyenes IQ tesztet, nyelviskolát, drogellenes rendezvényeket, stb. - de úgy, hogy elsőre nem lehet ott tudni, hogy ezt szcientológusok csinálják.

Mindenesetre ilyen körülmények között semmiképpen ne adj meg személyes adatot, IQ tesztet pedig kizárólag a Mensát szabad csinálni, de még ezzel is vigyázni kell, mert páran csalnak vele (azt mondják, hogy ők a Mensa teszt).

2019. júl. 19. 12:58
 7/22 A kérdező kommentje:
Természetesen odafigyelek, csak egy látogatásra megyek el ahol egy sima képzés lesz, de csak érdeklődés képen megyek.
2019. júl. 19. 13:16
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

Igen, ezzel kezdődik.

Aztán valahogyan kipuhatolják, hogy mik a gyengeségeid. Akár egy teszt, akár csak a viselkedésed alapján.

Aztán ajánlanak különböző képzéseket.

Azt első még talán ingyenes.

Elindultál a lejtőn.

2019. júl. 19. 13:18
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Látom, a szcientológusok pontoznak.

Írni persze nem tudnak semmit.

2019. júl. 19. 13:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak a kérdező pontoz le mindenkit, aki a frissen kiszemelt szektáját (továbbra is ez a hivatalos megnevezésük) nem ajnározza éppen. Az is lehet, hogy egy rendes tag, aki így próbálja kicsit reklámozni a szektát.
2019. júl. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!