Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, részletesen le...

Mit tegyek, részletesen le van irva?

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy anyum véletlenül elolvasott egy olyan e-mailt ma délben, amiben azt irtam a legjobb barátomnak, hogy jövő héten, amikor a szüleim kirándulni mennek, akkor szeretnénk az első közös együttlétet eltölteni a pasimmal, és még azt is odabiggyesztettem hülyeségből hogy a szüleim ágyában, amit persze nem gonndoltam komolyan.És még oylanokat irtam, hogy óriási házibulikat fogok csapni stb stb....erre anyum lecseszett, hogy mit képzelek én...kérlek segitesetek?????mit tegyek?a szemébe se merek nézni :((Azt mondta, hogy óriásit csalódott bennem.....
2010. júl. 10. 17:59
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Én azt mondanám neki hogy ő csak egy igazi barát,akivel csak viccelődtél, nem volt komoly az e-mail. Ami részben igaz is. Győzd meg róla hogy eszed ágában sem lett volna, csak mindenkinek ez az automatikus gondolata amint elmennek a szülei, és hozd fel neki hogy ő is ilyeneken gondolkozott volna rögtön fiatalabb korában,bármennyire sem akarja bevallani.Kénytelen leszel vele megbeszélni valahogy, mert el fog romlani igy a kapcsolatotok.

2010. júl. 10. 18:17
 2/4 tetro ***** válasza:
49%
véletlenül nem lehet levelet elolvasni. ellentámadás. kezdj el őrjöngni, és csalódj benne még nagyobbat, hogy csak úgy elolvasta a levelezésed :D
2010. júl. 10. 18:37
 3/4 anonim válasza:

Ne támadj (a második válaszról beszélek)

Nem vagy abban a helyzetben, hogy te kiakadj, mert akkor még csinálnak ellened valamit, hogy ne legyél egyedül. Mondd meg nekik, hogy csak poénkodtál.

2010. júl. 10. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:

mondanám én, ha nem irtam volna, olyan nagyon komolyan azt az e.mailt :D

de már elcsitult a helyzet, amugy köszönöm az első válaszolónak, az sokat segitett :)

2010. júl. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!