Keresztények! Hogyan fogadjátok el, hogy a kereszténység hiten, buddhizmus pedig tényeken, tapasztalatokon alapul?
Kedves 6-os!
Futball meccs a kereszténység,3 és 4 csakra a keresztények javára?Milyen alázatos megközelítés!
Isten tapasztalat nincsen,szerintem az csak egy istenképzet!:-(((Persze ez csak az én véleményem!
"A buddhisták mindent átélnek és megélnek azok közül amiket kérdeztetek!Ja és nem kényszerképzet mint a kereszténység!!!!!!!"
Szerintem egy felkiáltó jel is éppen elég, na de mindegy...
Miért van az, hogy a lélekvándorlást csak azok élik meg, akik hisznek benne? Más emberek lelke nem vándorol?
Én például azt éltem át tegnap este, hogy lila szemű nagy zöld ufo-k felvittek az űrhajóra és kísérleteztek velem. Mivel ezt átéltem, most már biztos igaz, így pedig tény, hogy léteznek nagy lila szemű zöld földönkívüliek, aki nem hiszi az pedig hülye.
"A meditációnak köszönhetően tiszta tudat elérése"
Honnan tudod, hogy elérted. Magyarázd, bizonyítsd kérlek!
"A halál utáni élet lejegyzései a tibeti halottaskönyvben!"
Bibliában is le van jegyezve
"Érdekesnek tartom,hogy bármilyen keresztény kérdés,véleményezés vetődik fel,azonnal egymásnak szaladtok,hogy megvédjétek az Isten iránti kényszerképzetet!"
Azt vártad, hogy a kérdésedre sírva dobjuk el a hitünket, és boldogan fogunk követni Jézus helyett?
"Görcsösen ragaszkodtok a saját véleményetekhez és azt gondoljátok,csak a ti ismeretetek a szent!"
Még ha így is lenne, téged ez miért zavar? Engem sem érdekel, hogy te marhaságokban hiszel. CSak nem bizonytalan vagy és érzed, hogy a Biblia az igaz?:) Azok viselkednek így...
"A buddhisták mindent átélnek és megélnek azok közül amiket kérdeztetek!Ja és nem kényszerképzet mint a kereszténység!!!!!!!"
Nagyszerű, bár szerintem még egy felkiáltójellel többel még hitelesebb lenne. Szóval, nagyszerű, akkor legyél buddhista és hagy békében a keresztényeket
"Kedves 5-ös! Gondolom,te egy eltévedt hívő ember vagy,milyen jellemtelen vagy!"
A buddhizmus gyakorlata a személyeskedés?
Válasz a kérdésedre.
Keresztényként elfogadjuk, hogy a keresztény életformának fontos összetevője a hit, az Istenbe vetett hit.
A buddhizmus tanait nem fogadjuk el, hiszen ezért vagyunk keresztények.
(Tudod, Buddha halott, Jézus él - érdemesebb az élő Istent követni).
A vallásszabadságot jó dolognak tartjuk, ezért nem kritizáljuk a buddhistákat, mindenkinek szíve joga hinni abban, amiben hisz.
Te miben hiszel , kérdező? Semmiben?
Hálásan Köszönöm a válaszokat és,hogy megosztottátok velem gondolataitokat!
Mivel számomra a buddhizmus tapasztalatokon alapul így én nem hiszek hanem tudok!
Különbséget érzek a kettő állítás között!
A buddhizmus esetében nincsen "bálvány imádás",sokkal inkább a tudat által megélt valóságos tartalmak vannak felszínen!
Igen határozottan kiállok az én tapasztalásaim mellett,nem vagyok elbizonytalanodva:-)))))
Legyenek a dolgok a ti hitetek szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!