Kik azok a tereken álldogáló hívők? Van egy nagy tablájuk amikre vallásos kérdés van írva Istennel kapcsolatba.
Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 20:19
1/14 anonim válasza:
Ők a jehovások, az őrtorony szervezet hívei, neten is megtalálod őket, ha ezekre rákeresel gugliban.
2/14 anonim válasza:
Vagy nem. Ugyanis a jehovisták nem használnak nagy táblát. Ez inkább hitgyülis dolog lesz, hisz ők is evangelizálnak utcákon.
3/14 anonim válasza:
A helyes megnevezés: Jehova Tanúi.
DE a Tanúk, gurulós állványok mellett állnak, nem nagy tábla mellett.
4/14 anonim válasza:
Azt nem definiálta pontosan a kérdező, hogy mit ért nagy tábla alatt, az Istennel kapcsolatos kérdés miatt gondoltam a jehovásokra, általában egy -legyen akkor- közepes táblán valami fegyelemfelhívó kérdés van nekik kint mindig.
5/14 anonim válasza:
Nincsenek jehovások, Jehova Tanúi vannak.
7/14 anonim válasza:
Nem, tuti nem jehovisták. Azoknak az állványán csak egy mindennapos kérdés van, sosem láttam még Jézus nevét vagy bármilyen biblikus kiírást ott. Ezek nem az evangéliumot hirdetik, a kérdező viszont azt írta, hogy a táblán valami vallásos kérdés van kiírva Istennel kapcsolatban, na ezt sosem teszik a jehovisták.
8/14 anonim válasza:
Luci.
Jehova egy van, és engem sem úgy hívnak. Jehovának aki egy személy, tanúi vannak, Ők irandók többes számban....
De hát...
10/14 anonim válasza:
Ha gurulós állvány mellett állnak és ilyesmi van ráírva, hogy "Mit tanít valójában a Biblia?" vagy "Valóban elpusztul-e a föld?", akkor jehova tanúi.
Ha kihúznak egy molinót és valaki mikrofonba "prédikál" és időnként énekelnek, akkor hitgyüli vagy valamelyik új-pünkösdi mozgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!