A húgom apáca akar lenni. Mit tegyek?
Azért kíváncsi lennék a sok nagyokos mit tenne a te helyedben, nyilván hagyná, hogy a húga tönkretegye az életét, átmossák az agyát és boldogan elfogadná, hogy ezentúl alig láthatja, és valószínűleg a büdös életben nem lehet vele többé kettesben, hacsaknem megjön az esze, aztán kilép a rendből, ami azért nem olyan egyszerű még ma sem.
Lehet itt polkorrekt kommenteket írogatni, meg hogy mi köze hozzá, de nyilván nektek sem közömbös a saját testvéretek, vagy a tényleg szartok rá nagy ívben, akkor az szomorú.
Ha apáca lesz, akkor agymosott lesz, ráadásul gyermekei sem lesznek, hogy a te gyermekeiddel játsszanak. Harcolj érte, amíg nem késő, próbáld őt meggyőzni észérvekkel!
Volt egy olyan eset egy katolikus apácazárdában, hogy egy paptól terhes lett egy apáca, a pap kiverte belőle a gyereket, végül a házi abortusz miatt az anya is meghalt. A csavar a történetben az, hogy az a pap temette az apácát, akitől teherbe esett...
"A húgom apáca akar lenni. Mit tegyek?"
Legyél Te is az. Hogyhogy mit tegyél? segíts Neki, támogasd. Vagy egyszerűen semmit
Látom 66%-os, fáj az igazság, baromnak nevezed azt, aki megmondja neked.
Itt a pápa sztorizik:
A pápa elismerte a szexuális visszaéléseket az apácákkal szemben, köztük a szexuális rabszolgaságot.
Ezt a pápa a Közel-Keleti látogatása során nyilatkozta.
A BBC egyik műsorában mesélt arról két nő, hogy hogyan zaklatták őket papok.
"
A BBC Radio 4 egyik műsorában beszélt arról két volt apáca, hogy milyen szexuális visszaéléseket szenvedtek el az egyházon belül, miután Ferenc pápa a napokban nyíltan beszélt arról, hogy papok apácákat bántalmaznak szexuálisan.
Az egyik nő, a teológus Rocio Figueroa arról mesélt, hogy tinédzserként Peru fővárosában, Limában csatlakozott a katolikus egyházhoz, ahol 15 évesen egy pap zaklatta. Elmondása szerint a férfi spirituális vezetőjeként először csoportos jógaórákat tartott neki és még másoknak, majd személyes órákra hívta, ahol azt mondta, olyan gyakorlatokat fog neki tanítani, amelyek segítenek önuralmat gyakorolni a szexualitása felett.
Nagyon naív voltam, nem volt korábban szexuális tapasztalatom. Ő pedig mindenhol fogdosni kezdett. Azt gondoltam - tévesen -, hogy ő a jó, és hogy én vagyok a gonosz. Azt éreztem, hogy az én hibám. Nagyon bűnösnek és zavarodottnak éreztem magam.
40 éves voltam, amikor rájöttem, hogy szexuális visszaélés áldozata voltam" - mondta. "Az emberek, akikben megbíztam, akik Istent képviselték, hamisak voltak."
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!