Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A húgom apáca akar lenni. Mit...

A húgom apáca akar lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A húgom 18 éves és apáca akar lenni. Nem volt soha komoly párkapcsolata. Már egy fél éve körülbelül foglalkoztatja ez. Mit tegyek?
2019. jún. 18. 18:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
5%

Azért kíváncsi lennék a sok nagyokos mit tenne a te helyedben, nyilván hagyná, hogy a húga tönkretegye az életét, átmossák az agyát és boldogan elfogadná, hogy ezentúl alig láthatja, és valószínűleg a büdös életben nem lehet vele többé kettesben, hacsaknem megjön az esze, aztán kilép a rendből, ami azért nem olyan egyszerű még ma sem.

Lehet itt polkorrekt kommenteket írogatni, meg hogy mi köze hozzá, de nyilván nektek sem közömbös a saját testvéretek, vagy a tényleg szartok rá nagy ívben, akkor az szomorú.

2019. jún. 18. 21:46
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
#11, elhiszem, hogy szűklátókörű vagy, de nézz már utána az apácává válás mai folyamatának. Érdekes olvasmány lesz.
2019. jún. 18. 21:56
 13/29 anonim ***** válasza:
2%

Ha apáca lesz, akkor agymosott lesz, ráadásul gyermekei sem lesznek, hogy a te gyermekeiddel játsszanak. Harcolj érte, amíg nem késő, próbáld őt meggyőzni észérvekkel!

Volt egy olyan eset egy katolikus apácazárdában, hogy egy paptól terhes lett egy apáca, a pap kiverte belőle a gyereket, végül a házi abortusz miatt az anya is meghalt. A csavar a történetben az, hogy az a pap temette az apácát, akitől teherbe esett...

2019. jún. 19. 00:47
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
13-as, te elmebeteg vagy, ugye? Nem baj, elmúlik, ha meghalsz, addig sajnos nem.
2019. jún. 19. 20:19
 15/29 anonim ***** válasza:
22%
Sajnos a sztori igaz, inkább az elkövető pap az elmebeteg.
2019. jún. 19. 20:38
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
sztorizzál, te barom
2019. jún. 19. 20:46
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
13, én meg olyan sztorikat hallottam, nem is keveset, hogy egy férfi, aki nem pap, megerőszakolt egy nőt, aki nem apáca. Szóval ha azzal akarsz érvelni az apácává válás ellen, hogy a zárdákban ilyenek történhetnek, akkor megsúgom, hogy a zárdákon kívül is pontosan ugyanez megy.
2019. jún. 19. 21:53
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

"A húgom apáca akar lenni. Mit tegyek?"

Legyél Te is az. Hogyhogy mit tegyél? segíts Neki, támogasd. Vagy egyszerűen semmit

2019. jún. 20. 11:07
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy a húgod boldog legyen. Mindekinek mást jelent a boldogság, ezt kell fogadnunk.
2019. jún. 22. 22:19
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Látom 66%-os, fáj az igazság, baromnak nevezed azt, aki megmondja neked.

Itt a pápa sztorizik:

[link]

A pápa elismerte a szexuális visszaéléseket az apácákkal szemben, köztük a szexuális rabszolgaságot.

Ezt a pápa a Közel-Keleti látogatása során nyilatkozta.

[link]

A BBC egyik műsorában mesélt arról két nő, hogy hogyan zaklatták őket papok.

"

A BBC Radio 4 egyik műsorában beszélt arról két volt apáca, hogy milyen szexuális visszaéléseket szenvedtek el az egyházon belül, miután Ferenc pápa a napokban nyíltan beszélt arról, hogy papok apácákat bántalmaznak szexuálisan.

Az egyik nő, a teológus Rocio Figueroa arról mesélt, hogy tinédzserként Peru fővárosában, Limában csatlakozott a katolikus egyházhoz, ahol 15 évesen egy pap zaklatta. Elmondása szerint a férfi spirituális vezetőjeként először csoportos jógaórákat tartott neki és még másoknak, majd személyes órákra hívta, ahol azt mondta, olyan gyakorlatokat fog neki tanítani, amelyek segítenek önuralmat gyakorolni a szexualitása felett.

Nagyon naív voltam, nem volt korábban szexuális tapasztalatom. Ő pedig mindenhol fogdosni kezdett. Azt gondoltam - tévesen -, hogy ő a jó, és hogy én vagyok a gonosz. Azt éreztem, hogy az én hibám. Nagyon bűnösnek és zavarodottnak éreztem magam.

40 éves voltam, amikor rájöttem, hogy szexuális visszaélés áldozata voltam" - mondta. "Az emberek, akikben megbíztam, akik Istent képviselték, hamisak voltak."

"

2019. júl. 1. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!