A magyarországi muszlimok többsége áttért magyar, vagy bevándorlók?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 19:41
1/12 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az állampolgárság és a vallás két külön dolog? Ha igen, akkor azt is tudod, hogy hülyeséget kérdeztél.
2/12 anonim válasza:
a magyar az nem egy vallás, tehát áttérni sem lehet rá. és attól, hogy valaki megszerzi az adott országban az állampolgárságot, még ugyanúgy bevándorló lesz, mivel nem oda született.
4/12 anonim válasza:
Két muszlim lányt ismerek Magyarországról. Az egyiknek az édesanyja keresztény magyar, édesapja muzulmán egyiptomi. Ő így gyerek kora óta muzulmán. A másik lány kb 22 évesen tért át az iszlámra miután külföldön megismerkedett egy muszlim családdal és ilyen pót család féle lett neki.
5/12 anonim válasza:
Itt félreértés van.
Az iszlámra áttért magyarok és a bevándorló muszlimok arányáról van szó.
6/12 A kérdező kommentje:
# 5 Köszönöm. Nem tudom mit nem lehetett ezen érteni.
2019. jún. 17. 21:35
7/12 anonim válasza:
#5 újból elolvasva felfogtam :D köszi
8/12 Balogh Bence 2019 válasza:
Nincs ilyen felmérés, de a mecsetekben túlnyomórészt nem fehérek szoktak lenni, szóval a bevándorlóra tippelek.
9/12 anonim válasza:
#8 ezek szerint te jársz mecsetekbe?
10/12 anonim válasza:
Kb 50/50,mert sok a külföldi egyetemista is.
Én sok magyar áttért muszlimot ismerek,sőt a magyarországi sejkek/imámok 80%ban szintén magyarok. Szóval akik tartósan itt élnek,azok főleg magyar áttértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!