Vallásos szülők ti mikor engeditek meg legyen barátja vagy barátnője hány évesen engedetitek meg?
'Nem a szerelmet kell nevelni, hanem a gyermeket, fizikailag, szellemileg, és érzelmileg is.'
bizony, vallástól jó távol. látod neked se tett jót
Én azt vettem észre a szülők vallástól függetlenül úgy vannak vele, hogy a lányokat elzárnák 20-25 éves korukig, a fiúk meg csak gyereket ne csináljanak senkinek.
Ennél már tényleg jobb ha úgy nő fel a gyerek, hogy van egy alap értékrend amihez igazodhat, de amiben szabadon hozhat döntéseket. Nehéz lehet megbízni egy tizenéves döntéseiben, a szülő inkább attól fél, hogy megbántják a gyerekét. Az hogy barátja van valakinek, az tényleg nem jelent mindjárt felnőtt párkapcsolatot. Persze leginkább akkor ha közel egykorúakról van szó. Nem lehet ezt konkrét életkorhoz kötni. Vannak akik már oviban szerelmesek, vagy járnak. Van ilyen alsóban is, felsőben is, mindig a maga szintjén működtetve. Nem ez a lényeg, hogy hogyan hívják egymást, hanem hogy mit miért csinálnak. Erről meg tényleg sokat kell beszélgetni úgy a gyerek 6 éves korától állandóan.
"Én azt vettem észre a szülők vallástól függetlenül úgy vannak vele, hogy a lányokat elzárnák 20-25 éves korukig"
életemben nem találkoztam még olyan lánnyal, akit nem engedtek fiúzni. pedig falun nőttem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!