Jehova tanúinak szabad fogyasztani magyar paprikát illetve gulyáslevest, tudván, hogy azok nacionalista élelmiszerek?
A magyar paprika és a gulyásleves nemzeti büszkeségeink egyike, a magyarságunkat kifejező termékeink. Amikor külföldön dolgoztam, utóbbit még ott is meg lett említve, amikor elmondtam, hogy magyar vagyok. Tehát ezek nem csupán élelmiszerek, hanem a nemzeti értékeink.
Köztudott, hogy Jehova tanúi kimaradnak minden "hazafi" dologból. De vajon fogyaszthatnak-e olyan ennivalókat, amikhez köztudottan nacionalista értékek fűződnek?
A JT-k a saját vallásuk tanításába hallnak bele, szó szerint.
Szóval igen, akár életmentő kérdés is lehet, ha valamelyiknek felnyílik a szeme.
Gondolom te ugyan az az IQ betyár vagy, aki a Nikeos kérdést is kitette.
Figyelj, én is gyűlölöm ezt a vallást/szektát. A családom nagy része bentragadt, szenvednek emiatt az idióta ideológia miatt. Én is segíteni szeretnék nekik.
De AZ ISTEN SZERELMÉRE ezekkel a bugyuta kérdésekkel csak rontasz a helyzeten, így még hülyébbnek tartanak minket, "világiakat" és még akkor se hallgatnak meg, amikor jó érveink vannak!
Úgyhogy minden normális "tanúmentő" nevében kérlek, hogy fejezd be ezeknek az alacsony értelmi szintről tanúskodó kérdések kiírását, mert hátráltatsz minket az igazi munkában (=érvelés, bizonyítékok stb).
Köszöntem.
"... és még akkor se hallgatnak meg, amikor jó érveink vannak!"
Egy JT-nek tökmindegy mivel érvelsz, vagy érvelsz-e egyáltalán, általában nem is értik, hogy miről folyik a társalgás, többnyire csak random sorokat idézgetnek be a JT-evangéliumból (Őrtorony). Úgyhogy ezen igazán ne rágd magad :)
Ez nagyrészt igaz, de mindig van kivétel.
Lásd: én
Anya is meghallgatta és lassan próbál távozni.. De tény, az emberek magy része makacs.
#13 voltam
Jó napot!
A paprikának semmi igazi köze nincs a magyarokhoz. Az, hogy a magyarok sokat fogyasztanak belőle és különleges módon, nem jelenti azt hogy valami kiemelkedő dolog. Természetesen fogyasztjuk, nincs benne semmi. Ugyanolyan étel mint más. Az ételt pedig maga Isten adta. Nacionalista dolgok alatt azt értjük hogy nem hordunk cimereket, nem lovogtatjuk a zászlót, nem eneklunk himnuszt tisztelegve előtte, nem adunk semminek nagyobb tiszteletet mint Istennek.
Üdv, Miklós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!