Senki se szereti, mégis majdnem mindenki elfogadja, sőt némelyek még vágyakoznak is utána, sokan abban reménykednek, hogy majd azután jobb lesz. De ha nem jobb, hanem rosszabb lesz …?
Szerintem az, hogy az ember a bűnbeesés előtt nem ismerte a halált, azt jelenti, hogy nem volt én- és haláltudata, mint az állatoknak. A bűnbeeséssel nyílt ki a szeme, akkor lett igazán ember, de ezzel együtt jár, hogy az állatok közül ő az egyetlen, aki tudja, hogy meg fog halni.
2010. júl. 8. 11:49
12/45 anonim válasza:
A halált nem tudod elkerülni, de a félelmet attól viszont igen. :) Egyébként a halál nem egyenlő a nem létezővé válással. :P
üdv
25/F
2010. júl. 8. 12:16
13/45 anonim válasza:
Halált könnyű elkerülni, csak nem kell bemenni az Aranykerékbe. Folyton oda jár... bár nem tudom miért kapta a Halál becenevet, elég nyüzüge, mosolygós, csendes srác. :D
2010. júl. 8. 12:26
14/45 anonim válasza:
amint egy ember is túllépi a 120. életévét, a biblia egy-két pontja meg lenne cáfólva, így kizárt, hogy bárki is ebben a jelenlegi világrendszerben tovább éljen, mint 120 év. ellenben a halálból van feltámadás, ami után már nrm lesz halál. vagyis csak úgy tudod elkerülni a halált, ha szigorúan követed a biblia tanácsait. egyszerű, de ebben a világban égő.
2010. júl. 8. 12:37
15/45 anonim válasza:
"amint egy ember is túllépi a 120. életévét, a biblia egy-két pontja meg lenne cáfólva, így kizárt, hogy bárki is ebben a jelenlegi világrendszerben tovább éljen, mint 120 év."
"ellenben a halálból van feltámadás, ami után már nrm lesz halál. vagyis csak úgy tudod elkerülni a halált, ha szigorúan követed a biblia tanácsait."
Nem, csak reménykedsz benne, hogy ez esetben nem szűnsz meg létezni a haláloddal. Nincs feltámadás és nincs túlvilág.
2010. júl. 8. 12:57
17/45 anonim válasza:
kedves testvérek komolyan, van 132 éves ember? "ne higgyetek el mindent. én is láttam már "nefil-csontvázat" is, de mégsem hittem el. vajon akkor a rekordok könyvében már nem a 116 éves néni van?
2010. júl. 8. 14:21
18/45 anonim válasza:
A 132 éves azért nem kerülhetett bele, mert nem bizonyítható, hogy mikor született. Ettől még simán lehet annyi, de ő most nem számít viszont a harmadik link:
Már bizonyítottan túl volt a 120-on, amikor meghalt. Hogy is volt az a 120 év felettiekkel, meg a Biblia cáfolattal? Persze most jön majd az akadékoskodás...
2010. júl. 8. 14:44
19/45 anonim válasza:
nem bizonyítható, mikor született, írod. nem szeretnék akadékoskodni, ezért elfogadom, ha a rekordok könyve is elfogadja. ő a legídősebb ember a rekordok könyve szerint?
2010. júl. 8. 14:48
20/45 anonim válasza:
Dehogy nem akadékoskodsz. Még most is a rohadt 132-essel foglalkozol, annak ellenére, hogy mutattam egy 122-est, aki viszont 100% tuti biztos izti-bizti cserkész becsszó, hogy túlélte a 120-at.
Persze időnként cikkeznek még állítólagos 120 felettiekről, de sokan nem tudják papírral igazolni. Ez nem csoda. Az utóbbi 120-130 év nem volt épp békés.
Hogy a Guinness Rekordok Könyve ma kit tart a valaha élt legöregebb embernek, azt nem tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!