Keresztényként parancsolhatunk a pénznek, hogy "PÉNZ! Gyere hozzám"? (bővölködés teológia)
https://www.youtube.com/watch?v=HtREc9bgzjM
Akik tudnak angolul:
Akik nem, annak is érdekes megnézni az előadásmódot.
"Hallejuja! halleluja! Megtört rajtad a szegénység Jézus nevében!JÉZUS NEVÉBEN MEGKAPOD A PÉNZED MA ESTE!!
Hallgass a Szent Szellemre, hallgass a Szent Szellemre, mozogj a Szent Szellemben!, ő felszabadít téged ma este!
PÉNZ!!! GYERE!! HOZZÁM!! MOST!!! (együtt mondják) MA BE LESZNEK FIZETVE A SZÁMLÁIM! MA ESTE HOZZÁM JÖN A PÉNZEM!! MEGTAGADOM A SZEGÉNYSÉGEM, SOHA NEM LESZEK SZEGÉNY!
Érdekes, hogy milyen extázist okoz ez az embereknek!
És rengetegen követik ezt a fajta tanítást, a felső videóban szereplő úriember könyvét a Hit Gyülekezete is kiadta.
" És rengetegen követik ezt a fajta tanítást, a felső videóban szereplő úriember könyvét a Hit Gyülekezete is kiadta."
Mi a kömyv címe mert én nem tudok róla?
" PÉNZ!!! GYERE!! HOZZÁM!! MOST!!! (együtt mondják) MA BE LESZNEK FIZETVE A SZÁMLÁIM! MA ESTE HOZZÁM JÖN A PÉNZEM!! MEGTAGADOM A SZEGÉNYSÉGEM, SOHA NEM LESZEK SZEGÉNY! "
Hát ez röhej! Mondjuk miért nem csodálkozom,hogy a hgy-nak is bejött,nem is értem.
Valaki magyarázza már meg, hogy mit vétettem, amiért le kellett pontozni? A 10. hozzászóló vagyok, és a legkevésbé sem értem, hogy mi a lepontozásom oka. Két állítást tettem, az egyik, hogy a Bibliában le van írva, hogy az ember ne gyűjtsön e világi javakat, a másik állításom, hogy számtalan karizmatikus gyülekezet, és direkt meg sem neveztem őket, ne hogy valakinek a lelkébe gázoljak, bizony megátkoz más embereket. Mind a két állításom igaz.
Kár, hogy a legtöbben csak a nagy keresztényi szeretetükben oda jutnak, hogy lepontozni tudnak, de megfelelően érvelni, és a másik állítását cáfolni már nem.
Úgy látom, tényleg nem érdemes ezt a fórumot látogatni, több tucat ismerősöm hagyta már itt, főleg a vallás kategóriát.
Ezzel szerintem sok karizmatikus sem ért egyet. Szélsőség.
Jézus azt mondta a bővölködésròl, hogy először Isten országát kell keresni. A hitnek nem lehet a célja, hogy a pénzt hajkurásszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!