Mi a véleményed az olyan emberről, aki hangosan fingik a templomban?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 07:05
11/13 anonim válasza:
Vagy alacsony az önfegyelme vagy beteg. A dolgot sokféle szinten lehet kezelni, ha pedig erre valaki képtelen, az emésztőrendszeri probléma és orvost kíván.
12/13 BGB válasza:
Semmi
Viszont aki ilyen primitív sekélyes kérdéseket tesz fel ez határozza meg gondolat világat hat arról is semmi mert láttam már olyan embert akinek ha kicsit megakapargattam a felszínes primitív álcáját kiderült hogy tök értelmes és ez csak máz
Remélem sokat segítettem.
13/13 BGB válasza:
Ha mégse trollkodásból kérdezted volna akkor is semmi.
Mint RachelWarner írta vannak természeti folyamatok. Van olyan amit igyekszik az ember nem közösségben intézni de ezek csak részben akaratlagos dolgok legyőzhetik az embert. Megtörtént hat megtörtént lépjünk túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!