Jehova Tanúi vs. Szcientológiai Egyház. Melyik bír nagyobb befolyással?
"Jehova tanúi nem szólnak bele a politikába."
kedves bambusz....
ne mondj már ilyen tudatlanságot!
a politika az nem az hogy hivatalosan szavazok vagy nem szavazok.
de már ez is rettenetesen elítélendő cselekedet hiszen EGY TÁLBÓL CSERESZNYÉZNEK A TÖBBI EMBERREL A FÖLDÖN élvezve minden előnyét , de mikor felelősségről van szó életeket meghatározó döntésekről akár a haza a saját nemzetének védelméről akkor meg KIBÚJNAK ! elsunnyognak félre! más meg adja a vérét ÉRTÜK!
CSAK SZERVEZIK A SZEKTÁJUKBA GŐZERŐVEL EUROPÁBA A MIGRÁNSOKAT!
-ez biztos nem politizálás.
a valóság az kérdezd meg bármelyik vezetőjüket,véneket megmondják neked hogy természetesen nem politizálnak hanem a jehovák CSAK HATALMAT ÁLLÍTANAK FEL A NEMZETEK FELETT!
ezek valóban nem politizálások!
bambusznak.
nem vagy egy túl tájékozott.
amit előtte Írtam az MIND POLITIKA!
ugyan ugy mint az évtizede óta folyó háborúkhoz,fegyverekhez köthető tevékenysége watchtowernek! mivel minden hivatalosan folyik ezért évtizedek óta az usa összes állami szervénél ott vannak a hivatalos okmányok mindenről. de nem is tagadta soha a cég.
migránsok hogy hol folynak?! gyere le az olasz,francia,spanyol riviérára! itt 100% .
de a cég migránsos gyűjtő táboraiban és a környékén ott mi folyik??? még rengeteg gyűjtőtábor előtt készült fotókon is láttam ahogy pont elötte kirakodva agutálnak.
nem tudom te hol élsz ?! de a watchtower szekta vállalkozás nem egy falusi kisfaluban dolgozik csak.
véletlenül kihagytam, hogy hogyan akartok csinálni HATALMAT AZ EGÉSZ VILÁGON MINDENKI FELETT ! hát így:
"...egy olyan kormányzatra van szüksége a világnak mely egységesíti a nemzeteket es nem lesz faji vallási politikai megosztottság . Erre pedig csak egyetlen kormányzati forma képes : a Teokrácia . Az emberi uralmak nem képesek megoldani ezeket a súlyos nehézségeket . ...."
ezt nekem írta és nem is akárki a jehova TOP-on!
de azt ne kérd hogy megadjam a nevét!
ez az oka hogy az ÖSSZES EGYHÁZI SZERVEZET, és államhatalmak kivétel nélkül MIND a jehováknak a túloldalt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!