Bizonyíték lehet Istenre pl. hogy az egyik móri gyilkos lelkész lett?
Szerintem egy nagyon jó bizonyíték, mert Jézus azt mondta, hogy a betegeknek van szüksége rá és tényleg még a mai napig munkálkodik. Íme a példa, csak valahogy senki nem akarja látni. Jól mondják azt is, hogy van szemünk és fülünk és nem látunk/hallunk. Csak szeretném felnyitni szemeiteket embertársaim, hogy íme a példa(ák).
Mondjuk elég furcsa, amikor eléállok és azt mondja nekem gyónd meg bűneidet... ;))
Kedves hatos sz. válasz adója!
Kutyából lesz szalonna, csak beledöglik.
Ez semmire nem bizonyíték, javaslom nézd meg a bizonyíték szó jelentését.
Minderre találsz példát. Hívőből ateista, keresztényből buddhsita, stb stb.
"Nekem az inkább az egyik bizonyíték (sok van), hogy a Jézus által választott 12 apostol többsége vállalta a halált is a hitéért."
Ennyi erővel akkor Hitlernek és a közvetlen sleppjének is igaza volt, hiszen bizonyíték rá hogy ők is meghaltak a hitükért, a náci ideológiáért.
"Mondjuk elég furcsa, amikor eléállok és azt mondja nekem gyónd meg bűneidet... ;))"
Tekintve, hogy életfogytiglani büntetést kapott, amit 40 év után lehet felülvizsgálni, tényleg furcsa lesz, ha eléállsz. A lelkészek nem gyóntatnak.
A számomra inkább az az elgondolkodtató, hogy egy értelmes ember, aki a fegyházban példamutató, dolgozik, tanul, hogy a búbánatban került abba helyzetbe, hogy azt a szörnyűséget elkövesse.
Weiszdorn megtérése nem Isten létére bizonyíték, csak arra, hogy valahol működik benne a lelkiismeret és megnyugvást keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!