Sokat tudok a tanokról és érdekelnek is. Hol tudnám ezt kamatoztatni?
Figyelt kérdés
Milyen területen foglalkozhatnék tanokkal? Hogyan szerezhetnék hasznot ebből?2019. máj. 3. 22:51
1/7 anonim válasza:
Mindenképp kezdj el egy olyan egyetemet, ami ilyen műszaki témájú, amivel elhelyezkedhetsz az egyik magyarországi gépgyártónál alkatrész tervezőként akár. Vagy nem tudom milyen rész érdekel.
Szerzel itthon pár év tapasztalatot, megtanulod a nyelvet, aztán bepróbálkozhatsz a hadiipari cégeknél.
2/7 anonim válasza:
Ha a WoT alapján tudsz sokat, akkor a könyvtárban tudod kamatoztatni, ahol gyorsan utána tudsz olvasni szakkönyvekben, hogy a valóság nem egy számítógépes játék
3/7 anonim válasza:
Mely vallás tanairól beszélsz?
Ebből úgy szerezhetsz hasznot, ha eladod. Esetleg beidomítod vmi kunsztra, és felléptek a cirkuszban.
4/7 anonim válasza:
Semmilyen vallásról nem beszél :)
Eredetileg a felnőtt párkapcsolatok rovatba írta ki, a kulcsszavak alapján meg nem "tanok", hanem "tanKok" a téma (wot, harckocsi, és hasonlók voltak).
Csak a modik figyelmetlenül pakolták el :)
5/7 anonim válasza:
Tatán a 11.Harckocsi zászlóaljnál,de megsúgom,a wot nem egyenlő a valósággal...Én is viszonylag sok időt foglalkoztam harckocsikkal,jó pár könyvet elolvastam,de amikor meg tankos lettem,rá kellet jönnöm,hogy szart se tudok.
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok,Ha nem akarsz katona lenni,akkor max a gödöllői Currus zrt-nél van esélyed,ők szokták buherálni a tankjainkat,az már más kérdés,hogy csak elcseszik őket.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, rendesen elcsesztem a kérdést! Köszi a válaszokat. :)
2019. máj. 11. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!