Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Házaságon belül mi a meg...

Házaságon belül mi a meg engedett?

Figyelt kérdés
Férj és feleségnél mi a meg engedett? Mindkét fél szeretné pl. Az orálist? Anális szexet? Az bűn hogy ha házas?

2019. máj. 2. 15:21
1 2
 1/18 anonim válasza:
2%
Kizárólag a védekezés nélküli vaginális szex a megengedett. Mise előtti napon nem szabad szexelni, illetve ha a misére virradó nap előtti éjszakán álmodban elélveztél, akkor másnap nem áldozhatsz, mert tisztátalan vagy.
2019. máj. 2. 15:29
 2/18 Alain Delon ***** válasza:

Lehetnek esetek, hogy bűn, ha valaki házas, de azt a törvény szabályozza, amúgy általában nem.

Amúgy meg a szex a két fél megegyezésén alapszik.

2019. máj. 2. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Orrba-szájba
2019. máj. 2. 15:39
 4/18 lilla64 ***** válasza:
Szerintem nem ha mindkettő akarja
2019. máj. 2. 15:42
 5/18 Rachel Warner ***** válasza:
61%
Bűn ide vagy oda,a vallás azért legalább az ember hálószobájából kivonulhatna. Kinek mi köze hozzá,hogy a saját házastársaddal közös megegyezés alapján mit csináltok? Nálam kb a barátságok is addig szoktak tartani,amíg azt nem érzik,hogy bele kell mászniuk az ágyunkba,mert ez a privát szféra elég durva megsértése.
2019. máj. 2. 17:25
 6/18 Rachel Warner ***** válasza:
54%
Te meg kérdező,ha megedngedsz egy tanácsot,ne akarj magadnak rosszat és ne engedj teret egyik vallásnak sem,hogy még ezen a területen is irányítson,mert akkor végleg meszelheted a magánéleted.
2019. máj. 2. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ezeket a "szabályokat" kitöl szoktátok hallani. Egyetlen dolgot hallottam a papoktól és hitoktatíktól összességében, hogy a paráznaság a házasságon kívüli szexet jelenti, ami bűn. Ennyit. Pedig jártam mindenféle helyekre, és soha nem jött oda senki, hogy azt mondja, az orális szex bűn, vagy hogy melyik nap hova szabadna elélveznem. Ezeket hol, kik szokták mondani nektek?
2019. máj. 2. 20:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Leírom a kérdésedre a választ 2 szóval: Nem bűn!
2019. máj. 2. 22:47
 9/18 anonim ***** válasza:
szex törvénye az hogy mindent szabad és megengedett ami KÖLCSÖNÖSEN jol esik mindkét mindhárom félnek......... és ami nem azt nem eröltetjük
2019. máj. 3. 06:06
 10/18 anonim ***** válasza:
45%

Ez egy értelmes kérdés, és a középkori választ az első válaszoló adta meg majdnem teljesen pontosan.

Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy kizárólag misszionárius pózban szabad, sötétben, és felöltözve (a szükséges mértékben).

Az asszonynak nem illik elélveznie.

Tilos bármikor, amikor nem lehet belőle gyerek, tehát pl. a teljes terhesség alatt is.

Természetesen MA MÁR a kereszténység nem ezt vallja - de ez nem azért van, mert időközben ennyivel jobb lett a kereszténység, hanem csakis azért, mert a társadalom lett ennyivel normálisabb, és ezt rákényszerítette a kereszténységre is.

Azonban azokon a helyeken, ahol még nagyobb hatalma van, értelemszerűen jobban bele is szól az emberek magánéletébe.

2019. máj. 3. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!