Jo emberek nem tudom megérteni! A hitet gyakorolni kell!?
Ezt ma hallottam és elgondolkodtam azon,hogy lassan teljesen megváltozik minden.
Hitet gyakorolni!!!!...még ilyet!
Kedves #8 as válaszoló! :)
Nagyon köszönöm az észrevételedet és a figyelmeztetést.
Tarthatunk akár nyelvtan órát is ha úgy gondolod.
Igen ezt lehet gyakorolni,sőt ajánlott is és sose árt.
De most teljesen más kategória és más kérdés.
Kedves Rachel! :)
Te már sokkal közelebb kerültél a kérdéshez a válaszoddal.
Köszönöm a segítséget!
És amit még tudni szeretnék.
Jakab!-2000 éve????
És tényleg írja a Biblia, hogy gyakorolta a hitét?
Nem azt mondom,hogy nem csak azt,hogy nekem hiányos ez a része a tudásomnak.
"hiányos ez a része a tudásomnak"
Valószínűleg nem csak ez... láthatóan fogalmad sincs, hogy mit jelent az a kifejezés "gyakorolja a hitét". De ha ennyi hozzászólásból nem jöttél rá, akkor sajnos én se tudok segíteni.
2. és 3. pont. Tehát egy elvet alkalmazni, azzal hatást elérni.
#14 valószínűleg tényleg fogalmam sincs hogy mit jelent az a kifejezés.
De szerintem inkább azért nem tudom megérteni mert nekem nem kell "gyakorolnom" a hitemet,hogy megtartsam mert nincs ami meg ingassa azt.
Kedves #15!
Ott a pont! :-)
"A hitet én nem kell gyakoroljam mert hiszek!"
Kérdező, ha valamit csak elméletben tudsz, de hiányzik a gyakorlat, az kevés. Az elméleti hit kevés.
Olyan, mintha azt mondanád a friss jogsi megszerzésekor, ha azt kérdezték tőled, hogy vezetsz-e: Én nem gyakorlom a vezetést, én vezetek. Szóval nem elég a jogsi, ha valaki utána nem gyakorolja a vezetést.
A hitet gyakorolni azt jelenti, hogy a gyakorlatban is megnyilvánul a hited. ( Pl. figyeld meg mennnyi mindent tesz a Máltai Szeretetszolgálat, ők gyakorlati keresztények és nem csak papolnak..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!