Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt már olyan gondolatod,...

Volt már olyan gondolatod, hogy bosszút akartál állni Istenen? A mennyországban lehet kérni bizalmi szavazást?

Figyelt kérdés
Mivel nyilvános kivégzésre nem igen lenne lehetőséged, jelenleg csak a mennyországba jutva surranhatnál be hozzá elégtételért. Vajon Isten megadná magát? Hajlandó lenne börtönbe menni, ha az angyalok megszavazzák?

2019. ápr. 28. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De megteheti az ember is, én is ezt tettem és bizonyos szempontból teszem is.

Lehet amúgy kérni, bár kérdéses az eredménye.

Azt nem hiszem hogy börtönbe menne, maximum egy szeparáció lehet elképzelhető.

A 35%os válaszoló írásai után mindig ki kell jelentenem, hogy "az isten szelleme démon".

2019. ápr. 29. 09:45
 12/18 anonim válasza:
Fura amúgy mert csak szét kell nézni hogy mi van a világba a mocsok van szinte mindenhol korrupció, háború, gyilkolás, szegénység elnyomás sorolhatnám, ezt a koszos retkes bolygót/világot a "jó isten teremtette" na most ugye a hívek szerint (vagy hívők, vallásosak bánat tudja hogy nevezzem) az isten az jó meg szeret meg minden meg nagy hatalma van mindent tud egy csettintéssel kisseb nagyob dolgokat tud csinálni akkor mi bánatos nem mondom ki miért nem változtatja meg a földet mi genyóért hadja az embereket szenvedni? És akor jön a hülyeduma hogy így meg úgy megpróbáltatásokon tesz tul ez fasssszágg!!! Ha én isten vagyok és mindenható akkor ha olyat hozok létre ami gonosz egyböl eltakarítpm nyilván nem hagynám hogy a saját világom amit én teremtettem a bűnben rohadjon!!! Tudnám még sorolni de felesleges amugy nem itélem el a keresztyéneket ne értse férre senki csak egyszerűen ez az ustenes téma egy logikátlan szarság, nyilván az embereken is sok múlik hogy az istennek milyen a hozzá álása de ha mondjuk az ilyen ördög meg lucifer féléket el tudnátakarítani akkor nem lenne gonoszság és az emberek nem lennének ilyen mint ma valami ilyesmi :D :D
2019. ápr. 29. 12:39
 13/18 anonim válasza:
Szoval ja nem sok esélyem lenne az isten ellen de felelőségre vonnám meg azért elbeszélgetnék vel a dolgokrol hogy most akkor x y ez hogy is van? :D belegondolok néha hogy ha van isten akkor mért van az hogy megszületik egy csecsemő és rá nemsokra meg hal valami betegségben aki egy bűnt nem követett el vagyis de de arrol nem tehet mert a hülye bibla szerint ha joltudom a már az bűn ha megszületsz ugye a "bűnben születik" a szexre vagy mittom én mire érti ezt a bűnbeszületést ááá nekem ez logikátlan amugy hiszek sok dologban, univerzum, vonzás törvény meg sokminden persze kell a rossz is meg a jó is mert egyenlőség vagy mi de na az istenes témárol ennyit pedig kajak konfirmáltam 14 évesen meg hittan de minek nem tudom :D
2019. ápr. 29. 12:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Listám van Luci, pontokba szedve, hogy hol mérte túl, mennyire kalibrálta félre. Szerinte ő ezt majd mind meg fogja tudni nekem magyarázni, hogy miért úgy, és az a baj, hogy elhiszem neki, de akkor most kit tudjak hibáztatni, azt nem tudom. Nagy kérdésekben meg mindig ott tartunk, hogy "jóvan hagyjuk a pcsaba az egészet".
2019. ápr. 29. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja ezt nyilván én szoktam mondani. Mielőtt valaki félreértené.
2019. ápr. 29. 22:43
 16/18 imakommandós ***** válasza:
Isten útjai kifürkészhetetlenek. Lehet, hogy most keseregsz a helyzeteden, és keservesnek látsz sok mindent, de utóbb ez is a javadat szolgálhatja ha sokszor átélsz ilyesmiket és akkor majd hálálkodni fogsz.
2019. máj. 1. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Hordd el magad, satanista!
2019. szept. 20. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak utánad
2019. szept. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!