A mennyországban jelen van a szerelem is?
Mindenki véleményét szívesen olvasom, de főként azok válasza érdekelne, akik hisznek férfi és nő között az őszinte és hűséges egymás iránt érzett szerelemben és persze volt is benne részük!
A kérdés eléggé futurisztikus. A földi szerelmet át lehet vinni a mennyországba? Vagy a halál pillanatában minden földi érzésünk megsemmisül?
Jézus így válaszolt nekik: „Tévelyegtek, mivel nem ismeritek sem az Írásokat, sem az Isten hatalmát. Mert a feltámadáskor nem nősülnek, férjhez sem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az angyalok a mennyben." (Mt 22, 29-30.)
A szerelmet itt keresd!
A földi életben is ideiglenes a szerelem.
Szeretet lesz mindenben.
Csatlakozom az első hozzászólóhoz. Az angyalok nemtelenek, és nincsenek Földi érzéseik, és más a rendeltetésük, megbizatásuk, mint nekünk.
ezért is érthetetlen, miért gondolják sokan, hogy a mennybe mennek mert oda támadnak fel.
Persze, van a mennyországban szerelem: Krisztus, mint vőlegény, és Izrael, mint a mennyasszony között!!!
De ez a szerelem már tart, csak még lagzi előtt vagyunk!
#8, Elkaptad a fonalat, ilyen válaszra vágytam!😂😂😂
Én is lagzi előtt vagyok, de még nincs menyasszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!