Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azert hisztek istenben mert...

Azert hisztek istenben mert ti is erzitek, hogy valojaban senkinek se szamitotok igazan?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 28. 22:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Ha az életnek van létrehozója", akkor az életet egy másik élő, gondolkodó, bánom is én miféle dimenziókban létező, de létező valami hozta létre. Na és akkor őt ki? Nehogy azt mondjátok, hogy az meg csak úgy magától van a semmiből, mert akkor semmivel sem vagytok különbek a tudományistáknál...
2019. ápr. 29. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:

&10

Köszönöm, hogy figyelmeztetsz, azonban Isten egy személy, a kérdező pedig azt írta a kérdésében:"miből gondolod, hogy számítasz nekik"

Ha Istenre gondolt volna, akkor a kérdés úgy hangzott volna:

"Miből gondolod, hogy számítasz neki"

2019. ápr. 29. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es válaszoló.

Bármennyire is hihetetlen, vagy számodra elfogadhatatlan, de az élet forrásának nincs kezdete, és Ő kifogyhatatlan energiaforrás. Ez nyilván furcsa egy olyan valakinek, akinek van kezdete, és jelenleg vége is.

Azonban Istenünk, nem ilyen formában létezik, mint mi, Ő képes anyagokat létrehozni, és átalakítani.

2019. ápr. 29. 09:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Minden ember arra vágyik, hogy valakinek ő legyen az, akit a világon legjobban szeret. A kisgyereknek erre van szüksége édesanyja személyében. A felnőtt ember is erre vágyik, amikor párt választ magának. Egészen addig, amíg nem csalódik nagyot. Utána a remény elhalványulhat ugyan, de soha nem alszik ki teljesen.

A kereszténység nem kevesebbet állít, mint hogy Jézus mindannyiunkat személyesen ismer és szeret, életét áldozta értünk, lélekben velünk van jóban-rosszban. Azaz annak is reményt ad, aki tényleg úgy érzi senki nem szereti igazán.

2019. ápr. 29. 11:49
 15/19 KZitus ***** válasza:

10-es

Nem Istenre gondolt, mert azt kérdezte "nekik"? Isten egy van, nem többes szám. Egyébként a kérdésre válaszolva, sajnos nem vagy egyedül ezzel az érzéseddel. Látta ezt Isten, ezért ezzel vígasztal minket embereket, amikor felvetődhez ez bennünk: „Ha apám és anyám elhagynának is, Jehova magához fogad engem.”Zsolt 27:10

"Mert ő megmondta: „Soha nem hagylak cserben, és soha nem hagylak magadra.” Úgyhogy igen bátrak lehetünk, és elmondhatjuk: „Jehova az én segítőm, nem félek. Mit árthat nekem ember?” Géberek 13:5,6

2019. ápr. 29. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Pontosan ez az alapja a vallásoknak. Na meg a félelem a haláltol. Sokan ezekkel a dajkamesékkel(vki akihez lehet imádkozni, mennyország stb) tudnak csak jót aludni. Engem nem zavar, csak az a baj hogy gyakran neki állnak itélkezni a kitalált karaktereikre hivatkozva, na ez már bak.
2019. ápr. 30. 01:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy azok "kitalált karakterek"?
2019. ápr. 30. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Rly?

Besírtam ezen a kérdésen .

Nah szerinted az a rengeteg ember aki hisz istenben allahban budhista vagy tökömtudjakiben az mind nem számít senkinek??? Na ezen gondolkozz kicsit...

:)

2019. júl. 28. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Sírok xd

A világ népének a fele hisz valamiben.Na most kinek számít az emberiség fele.....

Nekem biztos nem hiszen én akkor kiszott nagy gore vagyok hogy én egyedül annyit érek VAGY MI A LOFSZT GONDOL AKI ILYEN KÉRDÉST TESZ FEL AAAAAAH

2019. júl. 29. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!