Azert hisztek istenben mert ti is erzitek, hogy valojaban senkinek se szamitotok igazan?
&10
Köszönöm, hogy figyelmeztetsz, azonban Isten egy személy, a kérdező pedig azt írta a kérdésében:"miből gondolod, hogy számítasz nekik"
Ha Istenre gondolt volna, akkor a kérdés úgy hangzott volna:
"Miből gondolod, hogy számítasz neki"
Kedves 11-es válaszoló.
Bármennyire is hihetetlen, vagy számodra elfogadhatatlan, de az élet forrásának nincs kezdete, és Ő kifogyhatatlan energiaforrás. Ez nyilván furcsa egy olyan valakinek, akinek van kezdete, és jelenleg vége is.
Azonban Istenünk, nem ilyen formában létezik, mint mi, Ő képes anyagokat létrehozni, és átalakítani.
Minden ember arra vágyik, hogy valakinek ő legyen az, akit a világon legjobban szeret. A kisgyereknek erre van szüksége édesanyja személyében. A felnőtt ember is erre vágyik, amikor párt választ magának. Egészen addig, amíg nem csalódik nagyot. Utána a remény elhalványulhat ugyan, de soha nem alszik ki teljesen.
A kereszténység nem kevesebbet állít, mint hogy Jézus mindannyiunkat személyesen ismer és szeret, életét áldozta értünk, lélekben velünk van jóban-rosszban. Azaz annak is reményt ad, aki tényleg úgy érzi senki nem szereti igazán.
10-es
Nem Istenre gondolt, mert azt kérdezte "nekik"? Isten egy van, nem többes szám. Egyébként a kérdésre válaszolva, sajnos nem vagy egyedül ezzel az érzéseddel. Látta ezt Isten, ezért ezzel vígasztal minket embereket, amikor felvetődhez ez bennünk: „Ha apám és anyám elhagynának is, Jehova magához fogad engem.”Zsolt 27:10
"Mert ő megmondta: „Soha nem hagylak cserben, és soha nem hagylak magadra.” Úgyhogy igen bátrak lehetünk, és elmondhatjuk: „Jehova az én segítőm, nem félek. Mit árthat nekem ember?” Géberek 13:5,6
Rly?
Besírtam ezen a kérdésen .
Nah szerinted az a rengeteg ember aki hisz istenben allahban budhista vagy tökömtudjakiben az mind nem számít senkinek??? Na ezen gondolkozz kicsit...
:)
Sírok xd
A világ népének a fele hisz valamiben.Na most kinek számít az emberiség fele.....
Nekem biztos nem hiszen én akkor kiszott nagy gore vagyok hogy én egyedül annyit érek VAGY MI A LOFSZT GONDOL AKI ILYEN KÉRDÉST TESZ FEL AAAAAAH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!