Érdekel az iszlám, hol tudnék vele jobban megismerkedni? Rengeteg kérdésem van!
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 19:03
1/15 anonim válasza:
Az iszlám egy vallás, nem egy személy.
Ha az iszlám vallás érdekel google...
2/15 anonim válasza:
Van itt néhány muszlim, aki tud segíteni.
Azért egy figyelmeztetés: ha egyszer betérsz, kitérni nem lehet. Azért halálbüntetés jár.
Más kérdés, hogy itt nálunk ezt valószínűleg nehéz érvényesíteni - de azért nem mindegy, hogy üldözött vagy-e a világban. Ha kitérsz, akkor bármelyik muszlimnak erkölcsi kötelessége megölni téged.
És ezt ők komolyan veszik, erős a hitük.
3/15 anonim válasza:
Vegyél könyveket, majd kezd mecsetbe járni. Ezzel egy időben, az Alkotmányvédelmi hivatalnak küld el az...ja nem, ők már keresik ki vagy, mivel olvassák a Gyakorit.
Ez miatt: [link]
4/15 anonim válasza:
A legegyszerűbb elköltözni valamelyik arab országba, ott
a helyszínen tanulmányozhatod a vallást.
5/15 anonim válasza:
Pontosan mi érdekel? A "Hogyan mészároljunk le embereket?" című fejezet?
6/15 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de Magyarországon (sőt, úgy nagyon mostanában Európa ezen régiójában, de lassacskán már nyugaton, vagy északon se) nem egy életbiztosítás ez a döntés (persze ezzel nem azt feltételezem, hogy rossz ember vagy).
7/15 A kérdező kommentje:
Nem kell utána írjam, mindenki tudja, hogy ez egy vallás. Érdeklődök iránta mert van sok jó dolog amiket eddig olvastam. Mindenhonnan kiszedem a hasznosat és beillesztem az életembe, de nem akarok semmi veszélyt magammal hozni értitek :D
2019. ápr. 13. 22:44
8/15 A kérdező kommentje:
+ mint európaiak nekünk ez idegen, alig tudunk valamit róla ami igaz és mindennapi. Pedig már érettségi feladatok is szólnak olyan részletekről amibe nem megyünk bele. A fele amit tudunk nem is úgy van.
2019. ápr. 13. 22:47
9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira naiv azért, vannak nagyon rossz dolgok is benne. De ahogy és amit esznek, hálát adnak, gyerekeket nagy gondoskodással nevelik, ezek jó dolgok.
2019. ápr. 13. 22:55
10/15 anonim válasza:
Nem lebeszélni akarlak, de ezen dolgokhoz nem kell vallásosnak lenni (függetlenül attól, hogy nagyjából én is az vagyok).Van szép oldala az iszlámnak, de van sötét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!