Mivel magyarázzák azt a vallásos emberek, ha valakinek nincsen nő az életében?
4 opció lehet.
- Ronda
- Beteg
- Nincs választék
- A fenti három kombinációja.
Én a ronda és beteg vagyok. Te?
Szia
Sajnos egyre gyakoribb az a jelenség amiről írsz, nem csak a férfiak körében. Sok nő is él magányosan.
De éppen te is utalsz az egyik fontos okra, miért alakulhat ez így az ember életében. Hiszen ezt írod:"Valami miatt úgy alakul az élete, ennek sok oka lehet." Ahány ember, szinte annyi féle oka van annak, hogy így alakult az élete.
Egy másik okról, és saját magáról, és a házasságról ír Pál apostol a 1Korintusz 7 fejezetében. Érdekesen magyarázza azt is ha az ember egyedül marad, és azt is, miért jó ha megházasodik. Beszél az előnyeiről és a hátrányáról is.
A fiatalok gyakran csak szexet akarnak, nem házasságot. Isten azt akarja, hogy ne legyen házasságon kívül szex. Azok, akik egyetemre járnak, kitolják a házasság idejét. Csodálod, hogy Isten nem asszisztál?
Nincsen nékem száz hold földem.
Nincsen nékem nagy házam.
Apró gyermek létemre már térdig jártam a sárban.
(2x)
A nagy lányok rám se néztek,
Azt mondták, hogy nőljek még!
Végűl mire legény lettem,
férjhez ment a huncut nép.
Azóta sincs házam, földem
sosem leszek gazdag már.
Azt se mondom, hogy a lányok
álmodozva néznek rám!
(2x)
Nem is kell, hogy szeressenek
elég nékem egy asszony!
És ez az egy csak Te lehetsz!
Drága kincsem, Galambom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!