A KDNP tulajdonképpen mennyire keresztény párt?
Semjén elnök úr távcsöves puskával szokott lövöldözni kedvtelésből helikopterről háziállatokra, Isten teremtményeire. Keresztényeknél ez nem szokványos. Fidesz-KDNP-nél senki nem szólal fel ellene, teljesen normálisnak vélik.
Semjén Zsolt Úr a vadász kamara elnöke. Ebben a pozícióban a pápa mondjuk elég bután nézne ki. A kis prostijairól meg ne is beszéljünk. Esetleg a VII. parancsolattal hogy lenne összeegyeztethető a ténykedése? (ne lopj)
Igen szerintem a kdnp helyzetét ez a dal elmondja
Semennyire sem, sajnos. Vagy Semjénnyire sem ;)
A másik amit még kihagytál, hogy nem akarják a nélkülöző migránsokat beengedni. Jézus mit tanított: "Amit a legkisebbel tesztek, azt velem teszitek." Tehát csak legyintenek a rászorulókra, hogy menjetek oda ahova akartok.
Ez a kérdés nem személyeskedés? Alapvetően Semjén ellen irányul. Rendben van, biztosan vannak hibái, vagy éppen mocskos dolgai is lehetnek felőlem, nem ismerem. De tartok tőle ez a kérdés csak az ő személyeskedő támadása és rajta keresztül főleg a pártja támadása.
Én semleges vagyok politikai ügyekben, mint Jézus és a korai tanítványai, de ebből így nagyon kilóg a lóláb!
Mondom én nem ismerem, de amikor a kérdező sorolja a mocskosabbnál mocskosabb dolgait, pl. háziállatokat lődöz helikopterről, kezdett bennem megfogalmazódni, hogy sokkal inkább személyes negatív politikai propaganda, és a facés ballibsi hazugsággyárra hasonlít.
Aztán valaki írja, hogy ezek a "háziállatok" rénszarvasok, akkor már kezdett összeállni a kép. Tehát ezzel az erővel "háziállatként tartott" oroszlánt sem lőhetek helikopterről? Így tudtam a rénszarvas nem az a tipikus szelíd háziállat! Nem mellesleg ezek után már nem hiteles a sztori arról sem, hogy ő ezt csak szórakozásból, a gyilkolás öröméért csinálja. Ezt pl. honnan tudja ilyen biztosan a kérdező?
Még a prostik. Más eddig még nem erősítette meg, de mondom mégegyszer, tőlem ez is lehet, hiszen igaz a jó öreg angol mondás, hogy a hatalom megérint. De ezek után ezt is inkább csak kicsinyes személyes támadásnak tartom!
Valaki írta hogy a keresztények szerint az állatoknak nincs lelkük. Ha már itt tartunk, itt árulnám el neked kedves válaszoló, hogy ilyen alapon át embernek sincs, vagyis a Biblia tanítása egyértelmű, nem lelkünk van, hanem mi magunk vagyunk a lelkek. Élő lelkek, vagy másként élőlények.
Viszont bizony az állatok is ugyanígy LELKEK.
Egyébként hogy a kérdésre konkrétan válaszoljak, először is visszakérdeznék: van olyan politikai párt, amelyik keresztény, vagyis a szó alapvető jelentése szerint Krisztus-követő? Mert ha az állítod hogy van, akkor nagyon furcsán értelmezed a krisztusi tanokat és magát a krisztusi példát!
Ilyen nincs.
Régen volt, amikor még a nemzetek vezetői azoknak a bölcsei voltak. Mára már a tudás és a bölcsességnek semmi köze a vezetéshez. Nem létezik keresztény párt. Egyik sem igazán vallásos, de semmiképpen nem jó akaróak. Ha jó szándékú pártot akarsz látni, keresgélj lejjebb, olyanok közül, akiknek a hatalmuk és nagyságuk közelít a nullához. Pl a kétfarkúak azt hirdetik, hogy legyél tudatosabb, gondolkodó, tájékozott, önálló, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!