Miért akkor zaklatják az embert a vallás fanatikusok amikor a legsebezhetőbb?
az legalább nem egy mesekönyvet tartott volna és nem azért gyűjtene pénzt hogy gyerekeket molesztálhasson!
Hanem azért hogy valami értékeset és hasznosat állítson elő az emberiségnek! AZ egyházak mit hoztak idáig?!
Háborúkat és szenvedést! Aki kicsit másként gondolkodott azt máris boszorkánysággal és eretnekséggel vádolták és máglyán égették vagy addig kínozták amíg be nem ismerte a "bűneit"!
Azt hiszed hogy most másként van?! Harry Potter könyveket égetet el egy pap csak mert az mágiával foglalkozik!
Mellette meg ott ált két fiatal kisfiú akik állítom hogy többet térdelt előtte mint az igazi bűnösök!
Segíteni akarnak?! Hagyjanak békén és menjenek oda ahol tényleg kell a segítség pl Afrikában ahol sok éhező van!
A pápa is nyugodtan lemondhatna a vagyonáról és a giccsről és a szegényeknek adná! Akkor még én is elismerném hogy isten szolgája! De így pusztán csak egy kókler aki az olyan hülyéknek a pénzéből él mint amilyen te is vagy!
Mert hogy mi van a halál után azt senki sem tudja de én jó embernek tartom magamat csak nem vagyok vallásos és ha kiderülne hogy tényleg van isten és minden amit állítanak az igaz és pusztán ez miatt a tény miatt jutnék a pokolba hogy nem hiszek akkor azt mondom hogy R O H A D J O N meg ott ahol van!
A tudománynak nincsen szüksége arra, hogy a már bizonyított tényeit mutogassa házról-házra. Ez a vallások sajátossága, cicuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!